Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
za kolik by jste prodali kobylu ČT z matky Holandský T., otec Holštýn, z výborných rodičů.( Děda na Olympijských hrách). Příbuzní skáčou v Global Champions League.
Kobyle je 5 let, sveze začátečníka, je jemná na ježdění, maximálně se sem tam lekne. Ani jednou se mi sama neroztryskala.
Je jí 5 let, dobře krmitelná, nemusí být kovaná ježděna trenéry.
Ale bohužel s měsíční slepotou, která je ale léčená.
Kupovala jsem ji jako 3 letou za dost peněz.

napsal(a):
Dobrý den,
za kolik by jste prodali kobylu ČT z matky Holandský T., otec Holštýn, z výborných rodičů.( Děda na Olympijských hrách). Příbuzní skáčou v Global Champions League.
Kobyle je 5 let, sveze začátečníka, je jemná na ježdění, maximálně se sem tam lekne. Ani jednou se mi sama neroztryskala.
Snad každý ví, že je tam predispozice k dědičnosti na potomky, takže jako ani na hříbata, kvůli původu bych jí nechtěla....

To máte pravdu, právě kvůli tomu se ptám na cenu.

prodáváte chronicky nemocného, trvale handikepovaného koně, který časem oslepne.
nějaký původ vám jeho cenu nijak nezvedne.

Přijde mi to dost těžké, když zvážím charakter, možnost do sportu. Ale zas to oko, tak mi přijde blbý, ji prodat jak mrzáka za 10 000.-.

To tedy nevím, zda je až takové omezení jedno oko.
napsal(a):
Dobrý den,
Tak to je fakt smůla, co se při kobylce vyvrbilo
Bohužel, pravdu má Bodlinka, v tomto případě je původ k ničemu, takže prodejní cena bude opravdu symbolická.
Co si jí zkusit najezdit a využít aspoň pro svou radost?Do sportu, pokud jste jí tedy kvůli tomu kupovala?Je li jinak zdravá, může být pro vás využitelná ještě dlouho.

Ach jo, tak to mé předtuchy byly správné.
Bohužel, z důvodu těhotenství nemohu platit koně který má bydlení za tolik co já nájem..

A dávat koně na dva roky na pastvu je blbost, když by nebyl využíván.

napsal(a):
A dávat koně na dva roky na pastvu je blbost, když by nebyl využíván.
a tak proč ne. na pastvě jim je dobře.
akorát takový kůň se musí hlídat, jak jsou na tom oči, a nedokážu si dost dobře představit chodit několikrát denně kapat na pastvinu.

No, asi takhle... nedělejte lidem to, co nechcete, aby dělali oni vám. Nehledala bych "blbce, " kdo koně koupí za vyšší částku, než za kterou stojí, ale místo, kde může zatím kvalitně žít i s tím handikepem... Anebo bych prostě dala inzerát s upřímným popisem zdravotního stavu a symbolickou cenu, tak nějak, aby se těsně nevyplatil odvoz na jatka.
Dobry den, pisete, ze se jedna o puvodove, charakterove, nevim, zda I vycvikove cenneho jedince.Nevim, kdo provadel diagnostiku Vami zminovane mesicni slepoty a medikamentozni terapii.Obratte se na MVDr. Jiriho Beranka, veterinarni kliniku v Pardubicich.V dnesni dobe je jiz cyklosporinovy implantat povazovan za reseni mesicni slepoty u koni a provadi se v republice na nekolika pracovistich rutinne.