Fyzioterapie / chiropraxe – kurz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2018 12:43
Pipipupu

XXX.XXX.60.130

Dobrý den,

Chci se zeptat, zda-li někdo z vás neví o nějakém kurzu Fyzioterapie/Chiropraxe u koní, které budu moci uplatnit jako "práci". Měla bych velice velký zájem o takový kurz, ale bohužel jsem žádný takový v ČR nenašla. Kurz bych chtěla absolvovat především, jelikož mě toto zajímá a chtěla bych, ve volném čase tuto metodu léčby používat jako přivýdělek, ale především jako koníček.

Děkuji

23.7.2018 20:03
jesie

XXX.XXX.35.227

V ČR neexistuje vzdělávací platforma fyzioterapie a jediné co je tu k dispozici jsou kurzy lidi, kteří sami absolvovali jen kurz...Kurzy v zahraničí jsou limitované vzděláním, vyžadují minimálně MVDr od studenta.

23.7.2018 20:06
lenacia

XXX.XXX.211.203

Pipipupu napsal(a):
Dobrý den,

Chci se zeptat, zda-li někdo z vás neví o nějakém kurzu Fyzioterapie/Chiropraxe u koní, které budu moci uplatnit jako "práci". Měla bych velice velký zájem o takový kurz, ale bohužel jsem žádný takový v ČR nenašla. Kurz bych chtěla absolvovat především, jelikož mě toto zajímá a chtěla bych, ve volném čase tuto metodu léčby používat jako přivýdělek, ale především jako koníček.

Děkuji

jestli ono to nááhodou nebude tím, že fyzio a chiro fakt není na pár hodinových kurzíčků, ale na suverénní školení. Opravdu nemůžeš přijít a říct si noo a teď si budu nechávat platit za to že udělám masáž koním a naučím se to na nějakém kurzu...
Kurzy fyziterapie koní jsou obvykle orientační, tedy že tě na kurzu naučí napříkad příčiny problémů, jak ty problémy najít, případně jak se jim vyhnout, ano i odstranit ale ne v rámci fyzioterapie.
Ano, existuje kurz na masáže koní, ALE! podepisuje se tam prohlášení že toto lze využít jen pro osobní využití a nesmí se používat pro účely přivydělání.

Zeptejte se nějakoho fyzio, co je k tomu ptořeba a řekne vám totéž, je třeba dlouhodobé studium za docela dst peněz.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík