Ustájení-dvůr olšiny, caballero, soukromník, karvinsko HLEDÁM

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2018 11:19
Hatatitla123

XXX.XXX.196.53

Dobrý den, hledám ustájení pro chladnokrevného koníka - hodný, bezproblémový, nekonfliktní kůň. Stačí mu jen seno. Tady u nás nemohu sehnat.. když už se někdo ozve, tak až Jičínsko, FM nebo Horní Suchá a to mám z ruky .. nejlépe by mi vyhovovalo Dětmarovice, Dolní Lutyně, Orlová, Rychvald, Petřvald, Bohumín. Byla bych spíše jen radši za soukromníka(nemám ráda velké jezdecké stáje, mám obavy z nedostatečné péče, strach z dětí a slečen, kterým nemusíme sednout a s tím spojené pomluvy a naschvály a ubližování koni, ale bohužel jsem na žádného soukromníka co by ustajoval nenašla a jestli nenajdu, tak to snad v tom caballeru nebo dvur olšny nebude takové hororové, jako v mých obavách. Ještě když jsou to sportovní stáje a já vlastním chlaďase na rekreačku a hobby a ještě k tomu ve westernu. Kdyby někdo poradil, nebo mě ujistil, že nemusím mít obavy, že nejsou zákeřní a starají se, budu ráda .. požaduji jen výběh s možností se pást a na noc box a nějakou jízdárnu i travnatou. Děkuji moc

10.8.2018 03:42
BertLuca

XXX.XXX.196.53

Ahoj tady ti nikdo neporadi. Neni to nic co by se totiz dalo resit nebo si do toho rypnout je to hrozne ze lidi radsi prehlizi nez aby dali radu. Ja mam kone v Rychvalde v JK Chanell je tam piskova jizdarna a super pece, trener. Ale ja kezdim parkury no. Na Caballero jsem slysela chvalu o uatajeni jen mi nekdo rikal ze moc nedavaji kone do vybehu ale tp je asi na domluve. A pak ta cena no ja byt tebou tak 6 tisic kdyz nemas sportovniho kone nedavam. Vsak by jsi vyuzivala jen seno vpdu pastvu jizdarnu a asi halu na co by ti byl kolotoc a trener kdyz kesdis western a prekazky taky na co by ti byly. Podle me moc penez a jit do takove staje s mejakym chladasem kde vsichni ostarni skacou parkury bych asi nesla taky bych se Bala ze budu cilem pomluv a posmesku moznq i ze strany majtele a stajnika. Dvur olsiny mi prijde trosku lepsi a ohleduplnejsi v tomto smeru. Neni to prece jenom sportovni staj a mate tam piskovou jizdarnu q halu a vybehy i boxy maji pekne. Kdyby jste nesehnala soukromnika tak volim ty olsiny. Co me tak napada z tech znamych staji co ustqjujou ale nejsou nejaci spickovi nebo vylozene sportovci je doubrava sakiron ale tp uz ma nekdo jiny a je to zamecka staj ale co ctu na jejich strqnkach maji to az moc pro deti a verejnost ale jizdarna travnata tam je a velke vybehy a myslim ze i ta pece tam bude dobra a urcite zadne odsuzovani nebp posmesky spis obdiv hezkeho chladqse dle meho nazpru teda. Pak me napada v orlove staj helinka ale tam nwmam tuseni jake to je nebo jal too chodi. A za gymnaziem v orlove z kopce dolu na lutyni je taky staj takova soukroma mila.. je tqm piskova jizdarna hala a pekne vybehy kde jde videt pasouci se koniky. Cenu ani jestli maji misto ani kontakt nwmam ale muzete tam zkusit skocit osobne :) a pak jeste staj na rozcesti v Rychvalde tam jsou dve a kontqkt ani cenu nevim ale jednq ma piskovou jizdarnu. Snad jsem aspon trosku pomohlq. Zkuste osobne tu orlovou a treba twn rychvald a jinqk bych volila ty olsiny nebo tu helinku. Drzim palce :).

10.8.2018 04:34
lenacia

XXX.XXX.168.82

a co Kočendovec? tam neustajují?
nebo zkusit oslovit tady někoho https://kamkekonim.cz/.

10.8.2018 05:33
Hatatitla123

XXX.XXX.196.53

BertLuca: pár ochotnývh lidiček co poradí a jsou z Karvinska se našlo děkuji i tobě za rady a doporučení. Zkusím se poptat v té Orlové za tím gymplem a v Rychvaldě. Kdyby měl někdo náhodou tam špatnou zkušenost, tak mi prosím napište, klidně i do zpráv. I o té zámecké stáji nebo té Helince, tam jsem teď koukala, že mají místo.

10.8.2018 05:35
Hatatitla123

XXX.XXX.196.53

Lenacia: kočendovec vůbec neznám, kouknu se na to. A děkuji i za odkaz. Děkuju

10.8.2018 06:05
Hatatitla123

XXX.XXX.196.53

Kdyby někdo věděl i o pastevním ustájení, tal napište. Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík