Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/559582/kun-zaluje-exmajitele-za-utrpeni-a-zanedbanou-peci-pozaduje-pres-2-miliony.html
Teda jestli to je pravda, tak já držím palce tomu koni.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Snad mě koby nebude vláčet po soudech kvůli té pastvě.
Dotaz
napsal(a):
V Americe je možné všechno, tam obviní i dům. Ne majitel, ale jeho dům se dostává do správního řízení a je proti němu vedeno vyšetřování.
Kůň byl evidentně zanedbávaný a podle mě je v pořádku, aby z toho byl majitel obviněný.2 miliony se mi zdají dost, ale proč ne - když se k tomu začne přistupovat takhle, tak snad ubyde zanedbávaných a týraných zvířat.
Btw. uplně jsem nechápala, jak mu podle blesku hrozila amputace končetin. Tak koukám do anglického článku a ono mu hrozí amputace genitálu. Zajímavé, že zrovna Blesk to takhle zcenzuroval
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Chudák kůň co mu všude kde ještě amputují. Koně je mi líto jako mnoha dalších o kterých se nepíše.Násilí na zvířatech je stejné jako na lidech..Jen ti co trápí zvířata jsou ještě ke všemu zbabělci co si troufnou pouze na ta zvířata.
keira
napsal(a):
Kůň byl evidentně zanedbávaný a podle mě je v pořádku, aby z toho byl majitel obviněný.2 miliony se mi zdají dost, ale proč ne - když se k tomu začne přistupovat takhle, tak snad ubyde zanedbávaných a týraných zvířat.
Btw. uplně jsem nechápala, jak mu podle blesku hrozila amputace končetin. Tak koukám do anglického článku a ono mu hrozí amputace genitálu. Zajímavé, že zrovna Blesk to takhle zcenzuroval
Já netvrdím, že je to blbě, ale je to trochu absurdní.
Na druhou stranu by nebylo špatný, aby ten tyran měl povinnost uhradit nutné pozdější veterinární a jiné náklady. Je otázkou, k čemu by to ty lidi motivovalo.