Uživatel s deaktivovaným účtem

Nemáte prosím někdo alespoň základní návod na výrobu zpomalovače krmení (pomalého krmelce, slow feederu)? Jde mi hlavně o to, jak zajistit, aby koně nevytahovali síť a zároveň aby síť s ubývajícím senem klesala. Na netu hledám, ale všude jsou jen fotky již hotových boxů.
Dá se použít pletivo na ploty, které je poplastované?

Efe, na netu je návodů spousta. Pokud se bojíš, že Ti budou síť vytahovat, nejlepší je princip "krmného boxu", na kterém je zvrchu nějaká síť typu karisíť na gumách přidělaných na dně, nebo textilní síť jako ta, ze které jsou běžné slowfeedery dělané. (odkaz teď žádný v malíčku nemám, ale kdyžtak bych pohledala - ve starších diskusích tady jsi na nic kloudného nenarazila? Řeší se to tu každý rok...).

Já právě našla jen fotky už hotových a plných boxů, ale návod ne. Možná blbě hledám...

Normálně "slowfeeder box" - tam jsou různé typy. Za mě mám nějak "problém" s těmi pevnými víky, protože se mi zdá, že to prostě seno připlácne a koně z toho pořádně nemůžou seno tahat. Nejlepší je podle mě víko vyplnit stejnou sítí, jako se používá na seno.
Ono na tom není moc co vymýšlet.
Mrkni na nějaká videa a prostě si vyber systém, který bude vyhovovat pro Tvoje potřeby a podle toho vyrob nebo nech vyrobit.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Vyzkoušejte youtube.Zadat slow feeder a je tam toho spousty.