Fotopast

Americký jezdecký pony
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2018 13:13
ellistar

XXX.XXX.115.65

Dobry den
Rada bych se zeptala jaký typ fotopasti
mate kdo osvědčení ve výběhu kde mate zvířata.
Mám pastvu bez možnosti elektriky a Wi-Fi
takže jedine baterie a aby pokud možno nějakou chvíli vydržely..
Dekuji za typy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.8.2018 21:40

Máme fotopast Acorn 3310 s displejem pro ihned náhled na "lupiče" (vydru, bábu se psem, co mi chodí ochcávat kytky a ona ho v klidu nechá, ochutnávače mojich rajčat), jsme spokojeni, karta se pak dá dát do noťasu a kouká na lepším formátu...koukněte na net...

Neregistrovaný uživatel

28.8.2018 22:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

OT.Veruuun já se málem utopil kávou. Bába se psem, co mi chodí ochcávat kytky. No fuj to se babča nemůže vyčůrat doma když jde na procházku?

28.8.2018 23:46
honzapm

XXX.XXX.182.25

OT: Marfis: Vy ve 22.35 pijete kávu?

Neregistrovaný uživatel

29.8.2018 00:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

honzapm napsal(a):
OT: Marfis: Vy ve 22.35 pijete kávu?

No spát chodim klidně ve dvě ráno.smajlík

29.8.2018 00:49
lenacia

XXX.XXX.168.82

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No spát chodim klidně ve dvě ráno.smajlík

no aby ne, kdyžchlastáš ve 22:35 kávu.

Neregistrovaný uživatel

29.8.2018 00:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

lenacia napsal(a):

Už jsem zkoušel jí nechlastat ve 22:35 a výsledek? Chodil jsem spát v 01:54.Tak má to cenu těch šest minut?

29.8.2018 18:35
Dotaz

XXX.XXX.110.146

To není blbý nápad jako protiakce. Přijít k paní za zahrádku, sundat kaťata a vyčůrat se jí do záhonu. To by byl asi oheň na střeše, že?

29.8.2018 23:10

No dneska opět u nás ho*vno jako točená zmrzlina.(v místě, kde ho vyšlápnete a ještě si ho donesete do auta), lidi si tam chodí venčit okolo našeho rybníka jen to fičí a my jim to sekáme jako blbci aby se jim lépe chodilo, mám psí ho*vna i v truhlíkách na zemi, po*chcanej rybíz (nízký keřík), kterej se nedal ani umýt, natoš dát do pusy, to bylo jako olizovat mříže u šelem v zoo. A to ta inkriminovaná bába má psa na provaze a může mu v konání zamezit, ne prostě ho nechá. Po vlastním psu to alespoň shodím z cesty, rozsekat to sekačkou je strašná pr*del.
Já ty lejna budu sbírat do kýble a spravedlivě je mezi venčiče na rohožku podělím.

29.8.2018 23:17
lenacia

XXX.XXX.211.203

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No dneska opět u nás ho*vno jako točená zmrzlina.(v místě, kde ho vyšlápnete a ještě si ho donesete do auta), lidi si tam chodí venčit okolo našeho rybníka jen to fičí a my jim to sekáme jako blbci aby se jim lépe chodilo, mám psí ho*vna i v truhlíkách na zemi, po*chcanej rybíz (nízký keřík), kterej se nedal ani umýt, natoš dát do pusy, to bylo jako olizovat mříže u šelem v zoo. A to ta inkriminovaná bába má psa na provaze a může mu v konání zamezit, ne prostě ho nechá. Po vlastním psu to alespoň shodím z cesty, rozsekat to sekačkou je strašná pr*del.
Já ty lejna budu sbírat do kýble a spravedlivě je mezi venčiče na rohožku podělím.

já bych to udělala... nám takhle sousedka věčně z balkonu nad námi na ten náš hází bordel z jejích kytek... jednou mi ten pohár trpělivošti přeteče (máme garniž zasklenou, a pouze v jednom místě ji máme otevřenou, musí to 100% vidět, máme to tak XY let a stejnak to smetaj na téhle straně) a všechno jim vysypu na rohožku.

29.8.2018 23:33
honzapm

XXX.XXX.182.25

Člověk aby se dneska bál se někomu vysr.at do truhlíku. Hned ho natočej.
Škoda, že nevím, kde to je focené, hned bych si tu kameru došel vypůjčit,
jestli dobře funguje a jaká je a tak. Pak bych si samo koupil svou.

Neregistrovaný uživatel

30.8.2018 00:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jee to u nás na návsi jsou slepice, krávy mám za plotem a kolikrát mě už ráno chodili po zahradě. Já jsem rád že to u nás na vsi je tak jak to je.Ve městech jsou asi se psy problémy, ale na vesnici se to moc neřeší.Šlápnul si do hovna? Tak příště čum na cestu a ne do mobilu.

30.8.2018 01:13
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jee to u nás na návsi jsou slepice, krávy mám za plotem a kolikrát mě už ráno chodili po zahradě. Já jsem rád že to u nás na vsi je tak jak to je.Ve městech jsou asi se psy problémy, ale na vesnici se to moc neřeší.Šlápnul si do hovna? Tak příště čum na cestu a ne do mobilu.

Nemám z fotky pocit, že verun žije ve městě... Počkejte, až si párkrát do takového dárečku sáhnete a nebo se jím ohodíte, mluvil byste jinak.

Verun, přes váš pozemek vede veřejná cesta? Napadá mě okolí keře postříkat pepřovou vodou, psy to bude odpuzovat.

30.8.2018 01:20
Dotaz

XXX.XXX.110.146

P.S.: Na rohožku ne, ale do schránky. Tu budou muset umýt a stejně jako vy si sáhnou do nechtěného překvapení. ;)

Bože, vždycky mě v takových chvílích přepadne touha umět čarovat. Každému by se expresně vrátil jeho odhozený či úmyslně zapomenutý "dáreček" pěkně domů od peřin a nezbavil by se ho jinak, než že ho vyhodí do koše, kam patří.

30.8.2018 07:28

Je to okrajová část našeho městečka, skoro už vesnice...

Už jak slezou z posledního asfaltu jsou na soukromém pozemku, je tam cesta, ta je také soukromá bez jaké koliv jiné obslužnosti, (i to pole vedle je naše-pronajato) zkrátka dobře se tam místním chodí, okolo rybníků po posekaným...pokud by chodily jen po té cestě- budiž, ale ať mi kuwa nelezou do verunkovo, co tam mají co oblejzat, např. máme u rybníka flos, přijedem tam a válí se tam dívčina, skoro ani nepozdraví a statečně tam vydrží ležet ještě 15 minut a to že okolo ní pobíháme s krmením pro ryby je jí buřt- tak jsem jí to hodila po větru ať si taky užije...fotopast jsme si vlastní pořídily letos v srpnu, kdy mi odtud někdo odnesl květináč s kanadskou borůvkou, vyplel truhlíky...to že místnímu několikrát utekly ovce a v sadu nám ožrali z jara vysazené stromky...a já to sváděla na srnce, až podle bobků...

Mám psa, a na vlastním pozemku si ho musím dávat na vodítko než místní "pocem" projde na volno, naše buli je hodná, ale já nemám náladu poslouchat kydy o bojových psech, pokud by se proti dotěrovi jen ohradila. Takže sprej nelze používat, leda níž, kde ještě jedem autem.

30.8.2018 07:56
kapička

XXX.XXX.63.136

U nás na vesnici bez plotů se po psech většinou uklízí, slepice mají vlastní výběh, dobytek též. Soukromý pozemek se respektuje.
Možná proto tu ještě můžeme bez těch plotů být, jinde jsem zažila, že se na nějaké soukromé vlastnictví kašle.

Jestli to je u Vás Veru až takové, tak bych uvažovala o nějakém označení Soukromý pozemek, případně i o závoře a zamezení vstupu. Přeci nebudete vyhazovat úrodu jen kvůli tomu, že jsou sousedi prasata. A nebo ten rybíz příště nabídněte majitelům psů, ať si pošmáknou.

30.8.2018 08:17
akscha

XXX.XXX.26.89

Souhlasím s Kapickou. Bez řádného označení se těžko na někoho zlobit. Takže bych tam dala co 50 m cedule se všemi upozorněním, co tu padly: Soukromý pozemek, průchod povolen na vlastní riziko, prosíme uklizejte po sobě. A jako bonus něco jako - na tomto pozemku pravidelně vencime pitbula na volno. Mějte své psy po celou dobu průchodu na vodítku. A nebudete tam mít ani nohu :).

30.8.2018 11:28

lenacia napsal(a):

Vypiju během noci klidně litr kafe a chce se mi spát

30.8.2018 17:24
Dotaz

XXX.XXX.110.146

A šlo by tam, kde slezou, dát třeba pásku a tyčky (ohradníkové), aby přes to nemohli jít? Dala bych tam taky cedulku, že jde o soukromý pozemek. Když se bude muset paní ohýbat, aby to podlezla, třeba jí dojde, že leze někomu prakticky na zahradu, kde je navíc volně i pes.
K rybníku bych taky píchla ceduli, že jde o soukromý chovný rybník a ne o veřejné koupaliště.

Jako nezávidím vám to, lidi jsou v dnešní době strašně neomalení a slušností člověk moc nedosáhne, bohužel. smajlík

Neregistrovaný uživatel

30.8.2018 17:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Když šlápnu do hovna tak sice potěšení to zrovna není, ale na druhou stranu mina by byla horší.

Neregistrovaný uživatel

30.8.2018 17:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):
Nemám z fotky pocit, že verun žije ve městě... Počkejte, až si párkrát do takového dárečku sáhnete a nebo se jím ohodíte, mluvil byste jinak.

Verun, přes váš pozemek vede veřejná cesta? Napadá mě okolí keře postříkat pepřovou vodou, psy to bude odpuzovat.

Mě jen tak nějaký "hovno" "nenasere".

30.8.2018 18:06

Je to okrajová část našeho městečka, skoro už vesnice...

Už jak slezou z posledního asfaltu jsou na soukromém pozemku, je tam cesta, ta je také soukromá bez jaké koliv jiné obslužnosti, (i to pole vedle je naše-pronajato) zkrátka dobře se tam místním chodí, okolo rybníků po posekaným...pokud by chodily jen po té cestě- budiž, ale ať mi kuwa nelezou do verunkovo, co tam mají co oblejzat, např. máme u rybníka flos, přijedem tam a válí se tam dívčina, skoro ani nepozdraví a statečně tam vydrží ležet ještě 15 minut a to že okolo ní pobíháme s krmením pro ryby je jí buřt- tak jsem jí to hodila po větru ať si taky užije...fotopast jsme si vlastní pořídily letos v srpnu, kdy mi odtud někdo odnesl květináč s kanadskou borůvkou, vyplel truhlíky...to že místnímu několikrát utekly ovce a v sadu nám ožrali z jara vysazené stromky...a já to sváděla na srnce, až podle bobků...

Mám psa, a na vlastním pozemku si ho musím dávat na vodítko než místní "pocem" projde na volno, naše buli je hodná, ale já nemám náladu poslouchat kydy o bojových psech, pokud by se proti dotěrovi jen ohradila. Takže sprej nelze používat, leda níž, kde ještě jedem autem.

Okrem cedulí by som normálne pani zoči-voči odchytila, že či by teda bola taká dobrá a nenechávala čúrať psa na vaše kvety a kroviny. Keď nič iné, aspoň sa bude cítiť trápne. S ostatným ťažko, ak tam ľudia sto rokov chodili na prechádzky, ťažko im v tom zabránia cedule, že sú na súkromnom pozemku. Ale stále lepšie, ako nič.

30.8.2018 20:14

O závoře neuvažujem, to by prudilo i nás, o cedulkách soukr. pozemek uvažujem, cedulku " tady hlídám já" už mám koupenou...

Marfis: už jsi si někdy šlápl do hovna a namazal na rohožku v autě a pedály? zážitek na tejden i po umytí.

Neregistrovaný uživatel

30.8.2018 20:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

O závoře neuvažujem, to by prudilo i nás, o cedulkách soukr. pozemek uvažujem, cedulku " tady hlídám já" už mám koupenou...

Marfis: už jsi si někdy šlápl do hovna a namazal na rohožku v autě a pedály? zážitek na tejden i po umytí.

Jo chápu že to naštve.

30.8.2018 21:10
pavel.venom

XXX.XXX.146.217

Jo, jo. Mám s majiteli psů stejnou zkušenost, domluvou a po dobrém to nešlo, tak jsem to oplotil a je to. Výsadba cca 30 tis Kč a celá vesnice si chodila vencit pejsky do nového leso parku. Cca 3ha.

31.8.2018 08:00
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

lepší jak zákazy je soukromí pozemek vztupné 20kč a jak tam někdo vleze upalovat pro dvacku to uvidíte tu legraci

31.8.2018 09:05
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ona se vám jen tak prochází mezi rajčaty? Vždyť ji máte na dvorku! Vy nemáte žádného cerbera, který by vám hlídal?

31.8.2018 12:31
Grandina

XXX.XXX.2.30

:D to mi tak nedávno líčila kamarádka...bydlí na konci města, téměř samota...k jejímu domu vede v podstatě jen taková lepší polnička...všude okolo volně přístupná louka a les..Přijel chlapík, vytáhl z auta dva psy a šel venčit...na její udržovanou, posečenou zahradu...To že se jí jeden vy..to... na trávu a pán nic, ještě prodýchala...ale on toho druhého s klidem nechal venčit na její skalku...krásnou, kvetoucí skalku..Tak na pána vyběhla, že to jako snad nemyslí vážně...Pán se jí vysmál do očí a šel dál. Tak kamarádka nelenila, počkala až zaleze za zatáčku, sebrala obě ho..dárky do sáčku a zodpovědně mu tím opatlala auto...včetně skel, světel a klik...A pak jen seděla na verandě s puškou ( legálně drženou) a čekala...Pán nebyl rád...

Přidejte reakci

Přidat smajlík