Plemenná kniha ČT

Český teplokrevník
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.9.2018 20:53

V online plemenné knize už nelze zobrazit současného majitele? Je nějaká možnost, jak tyto informace získat? Zavolat tam? Když jsem tam volala naposledy, neskutečně mě vytočili svou neschopností...

Je to kvůli ochraně osobních údajů? Víte k tomu někdo něco bližšího?

Děkuji.

4.9.2018 22:10
helas

XXX.XXX.116.228

Já mám dojem, že tam nebyla majitel nikdy... jen chovatel.

4.9.2018 22:29
Dotaz

XXX.XXX.30.6

Byl tam i majitel, ale jen u některých koní. Nevím ovšem z jakého důvodu to tak je.
Teď se dívám a ta tabulka je jiná než bývala, nevidím ani chovatele, ani majitele. Bylo to hned na první záložce.

5.9.2018 09:11
lenacia

XXX.XXX.211.203

Bohužel, dle nařízení GDPR by měly všechny online Knihy současného majitele skrýt, neboť se tím porušuje právě onen zákon o soukromí... Směšné ale je tomu bohužel tak...
Mám dojem, že člověk musí zaslat nějakou úřední žádost o výpis?

5.9.2018 09:18
Terven

XXX.XXX.110.147

helas napsal(a):
Já mám dojem, že tam nebyla majitel nikdy... jen chovatel.

Nabeton tam byl chovatel i majitel, ale od toho května ? či kdy začalo platit GPDR, už to tam není.

5.9.2018 09:22
Terven

XXX.XXX.110.147

GDPR samozřejmě

5.9.2018 11:05

Děkuji za potvrzení mé domněnky, tušila jsem, že to bude tou ochranou údajů. Škoda, byl to dobrý nástroj pro rychlé dohledání koně a kontrolu, zda byl správně přepsán. A zvláště škoda, že to zrušili zrovna u této už tak nefungující instituce.

Mimochodem například do JISu je taky veřejný přístup k jezdcům a koním, které jezdí a subjektům, pod které spadají - nevidím úplně rozdíl, taky jsou tam jména. Stejně tak u A1/1 vyhledáte chovatele i majitele (a samozřejmě žokeje a dostihy).

5.9.2018 11:05

Ještě doplňuji - majitel tam byl předtím 100% také, protože jsem se tam viděla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík