Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2018 22:47
saraLUC

XXX.XXX.162.41

Dobrý den. Dokázal by mi někdo z vás poradit na koho se obrátit v regionu Praha východ, Poděbrady, Kolín a okolí na někoho, kdo by dokázala pomoci s výchovou poníka? Je to valach,13let, nikdy systematicky nepracoval, sloužil pouze k vodění postižené holčičky, zvyklý spíš na slovní pobídky. Moc si s ním nikdo nelámal hlavu, měl i absolutně nevyhovující udidlo apod. K nám se dostal před dvěma lety. Za tu dobu, co je u nás, jsme s ním udělali opravdu hodně práce, přesto to stále není úplně ono. Rozhodla jsem se obrátit na někoho, kdo s tím bohatější zkušenosti. Poradil by mi někdo někoho? Předem moc děkuji za jakoukoliv radu :o).

12.9.2018 14:52
Stormy96L

XXX.XXX.243.26

Internetové diskuze nejsou moc dobrým zdrojem rad, radeji bych se obrátila na nejakého trenéra osobne, pokud nekoho v okolí máte. smajlík Tady se dočkáte spíš jen kritiky a rádoby mouder. Omlouvám se za uprimnost.

12.9.2018 14:55
Stormy96L

XXX.XXX.243.26

Navíc my koníka neznáme/nevidíme/nevíme jak reaguje/nereaguje, takže to nejde úplne dobře posoudit...

12.9.2018 15:10
kallisto

XXX.XXX.237.35

Zadavatelka ale požádala o kontakt na vhodnou osobu kdo jí pomůže.

Chce to pořádně číst.

12.9.2018 16:17
Stormy96L

XXX.XXX.243.26

Pardon moje chyba.

12.9.2018 21:03
saraLUC

XXX.XXX.162.41

Nechci radit na dálku a záměrně jsem se vyhnula popisování chování ponika. Hledám zkušeného profika, počítám s ustajenim u něj, s platbou za ustajeni a výcvik. Vím, že to nějaký čas potrvá. Nechci nikoho z daleka, předpokládám zapojení nás všech do procesu. Byla bych vděčná za doporučení. Internet je plný kontaktů, ale není nad doporučení.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.9.2018 21:26

Viz SZ

Good luck!

13.9.2018 15:32

Dávám veřejně, protože čtoucí a časem bude zas někdo hledat:
http://kunjepritel.cz/omne.php
Osobní opakovaná zkušenost, ku Praze zajíždí, s ponýšky/nejen/ jsem ji pracovat viděla.
Další reference můžete získat tady, pořádala tam semináře:
http://www.jezdeckyklub-elite.cz/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík