Koňské kostýmy a oblečky - pro pobavení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.9.2018 20:10
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Protože i smíchem živ je člověk, pojďme si ukázat nějaké koňské masky a oblečky, co vás pobavily, zaujaly, nebo byste je pro sebe či své svěřence chtěli mít. Je jedno, jestli jde o oblečeného koně či člověka. Prostě trochu oddychové téma. smajlík

Na mne vyskočila na FB tato fotografie - musím říct, že propracovanost oblečku mě teda zaujala, dokonce mají i bandáže. :-D Tipuju správně fríse? ;).

13.9.2018 20:16
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Jinak u mne by maškarní s "mým" koněm vypadal takto, ale třeba do budoucna nějaké oběť na kostým najde. smajlík

13.9.2018 20:22
Dotaz

XXX.XXX.110.146

* se nějaká oběť do kostýmu najde.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.9.2018 08:53

Před měsícem jsme byli se Zrzkem na krásným hobbíčkách, kde mj. probíhala kostýmová soutěž - viz. video, bylo to moc fajn, některé masky krásně propracované, prostě fakt pecka. Ještě jsme si každý ke svému vystoupení zvolili hudbu.

https://www.youtube.com/watch?v=xWIn4IjL5Xw.

14.9.2018 09:59
canka

XXX.XXX.35.234

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Před měsícem jsme byli se Zrzkem na krásným hobbíčkách, kde mj. probíhala kostýmová soutěž - viz. video, bylo to moc fajn, některé masky krásně propracované, prostě fakt pecka. Ještě jsme si každý ke svému vystoupení zvolili hudbu.

Tak Pat a Mat jsou naprosto skvělý, ten kostým na koni je úžasný

14.9.2018 12:59
bassrock

XXX.XXX.251.2

Všichni jsou krásní a nápadití - u mě vyhlrál traktor a Elza z Ledového království - tu bych chtěla vidět celou, ne jen od pasu výš

14.9.2018 13:13

Pat a Mat celou soutěž vyhrál a mně osobně se nejvíc líbil taky traktor, ten byl naprosto dokonalej hlavně ve chvílích, kdy jezdkyně zahodila otěže a řídila volantem

14.9.2018 13:16

Jo, traktoristka a Pat a Mat...my se zmůžem maximálně na s prstové rukavice na uších.

14.9.2018 15:50

Božííí! To jsem se pobavila! Většina byla hodně šikovná a nápaditá. Mám vždycky radost, když si dospěláci dokáží hrát!

Co mě ale nejvíc potěšilo... co opravdu pohladilo mou duši, jaká atmosféra dýchá z těch fotek... uvolnění koně i jejich jezdci (vodiči), koně ovladatelní na nejjemějších pomůckách... to jsem upřímně ještě neviděla, na takovéhle "sranda show" a moc mě to těší. Přála bych si, abych se mohla někdy zúčastnit něčeho takového... protože moje zkušenosti jsou velmi opačného rázu...

14.9.2018 16:08

Sice to není žádná extra hitparáda, ale našla jsem "kostým" z indiánského dne z koň.tábora, co jsem před 2 lety pořádala při naší lesní školce.
Možná by to bylo spíš do téma, čím malovat na koně. My jsme použili "šlikry" z přírodních hlín - prostě různobarevné bláto + modrou prstovou barvu na kůži. Šlo to docela dobře dolů. Koníci při zdobení všichni odpočívali, na děti jsou zvyklí, takže je to nijak extra nevzrušovalo, co se kolem nich dělo...
...a až jsme měli nazdobeno, dali jsme si "promenádu" po vesnici...

Vzpomínám na svůj dětský tábor, kdy jsme jednou za rok vyjeli s oddílovým autobusem s 6 koňmi a celou ekipou "někam" a tam jsme týden pobývali. Bylo to hodně na divoko, ale zážitků nepřeberně. Jednou jsme bydleli kultivovaněji, u jednoho známého na ranči, a při úkolu vyrobit si masku pro sebe a svého koně z toho, co najdeme, jsem prošmejdila starou zaprášenou půdu a našla krabici vánočních ozdob... narychlo na velký kus zeleného hadru přišila ozdobičky, na svou hlavu nasadila takovou tu velkou papírovou hvězdu, co se dřív dávala (jako jediná dostupá svítící dekorace) do okna a byli jsme naprosto nepřekonatelní... jako Vánoční stromeček! Škoda, že už nemám žádnou fotku z tohohle počinu...

14.9.2018 16:36
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Božííí! To jsem se pobavila! Většina byla hodně šikovná a nápaditá. Mám vždycky radost, když si dospěláci dokáží hrát!

Co mě ale nejvíc potěšilo... co opravdu pohladilo mou duši, jaká atmosféra dýchá z těch fotek... uvolnění koně i jejich jezdci (vodiči), koně ovladatelní na nejjemějších pomůckách... to jsem upřímně ještě neviděla, na takovéhle "sranda show" a moc mě to těší. Přála bych si, abych se mohla někdy zúčastnit něčeho takového... protože moje zkušenosti jsou velmi opačného rázu...

Co tohle? To je kousek od Tebe. Třeba to ještě dělají. Líbí se mi ty tématické hudební podkresy. :)
https://youtu.be/QwhIk_EJRC8?t=627.

14.9.2018 16:48

Byli jsme tam min. rok, ale zrovna ne na maškarní - snad dělali něco jako Mikulášskou, ale nevím, jestli to bylo otevřené pro veřejnost...?
Zítra prý pořádají poslední veřejné závody. Už je pak dělat nebudou (měli jsme jet, tak jsem komunikovala s ředitelem závodu...).

Ale díky za tip
Ono toho určitě je víc, jen člověk neví, kde to je

20.9.2018 16:18

Je to taková partička okolo hlavní pořadatelky/trenérky a úžasné holčiny všeobecně. Učí nás pracovat už s hříbátky, i s dospělými koníky a ještě pořádá tyhle super akcičky. Je to bezva parta lidí a většina koníků je opravdu moc spokojená a hlavně je to baví Nevím odkud jsi, tohle jsou severní Čechy.

20.9.2018 19:56

Původně ze severních Čech... kdopak je to? Třeba znám? Možno i do SZ.

21.9.2018 08:33
kapička

XXX.XXX.5.211

Je to partička tady z toho webu http://www.seesee.estranky.cz/.

21.9.2018 09:14

kapička napsal(a):
Je to partička tady z toho webu http://www.seesee.estranky.cz/.

Ano, přesně tak.Akce probíhají na Mladoboleslavsku, Českolipsku, Děčínsku.

Porthos

18.2.2020 13:29
Porthos

XXX.XXX.26.217

Ani jsem nečekal ze tu fotku ještě někde potkam😃,ano ten napravo je Friese a jsem to já😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík