Sedlo Decathlon (Fouganza)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2018 19:14
Láska ke koním

XXX.XXX.49.9

Dobrý den,
máte někdo nějaké zkušenosti se sedlem Decathlon Fouganza?
Děkuji za info.
Justýna

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.9.2018 19:54

Sedlo ne, ale koukala jsem nedávno v obchodě na pár jezdeckých věcí a přišly mi všechny dost nekvalitně provedené. V Decathlonu jsem byla prvně a nakoupili jsme si tam spoustu věcí na jiné sporty nebo outdoor, ale zrovna jezdecký koutek mi přišel opravdu nevalné kvality, nehezky zpracované cajky...na sedlo mě tedy ani nenapadlo koukat. Ale třeba ho někdo má doma a napíše nějakou pozitivní recenzi...

21.9.2018 08:04
sisi58

XXX.XXX.191.1

Já mám z Decathlonu gumová pérka a nemůžu si je vynachválit. Měla to být nouzovka, ale jsou boží!

21.9.2018 08:06

Ale ty kožené věci byly takové humpolácké... i ohlávky, uzdečky, chapsy...Tak hlavně, že sloužej

21.9.2018 08:14
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale ty kožené věci byly takové humpolácké... i ohlávky, uzdečky, chapsy...Tak hlavně, že sloužej

No a o tom to je.Ne každý ma na krásné věci a hodně lidí ani nemá svého koně. Pak je Decathlon jasná volba. Koupím svému oblíbenému koníkovi něco nového, není to drahé, udělám si radost. Asi tak.

21.9.2018 13:32

Mám z Decathlonu kožená perka, kožené chapsy a rajtky s gripy a jsem naprosto spokojená se vším :) Navíc ty rajtky byly opravdu za pusu.

21.9.2018 16:08
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Já mám z decathlonu hodně věcí pro koně a nikdy jsem si nevšimla horší kvality. Kupuju příležitostně v ČR a i ve Francii a kvalita všude stejně dobrá.
Jejich zateplené stájovky jsou naprostá bomba, za tu cenu takovou kvalitu nikde neseženete. Mám koně drsného dekového trhače a deka slouží (a drží!) už třetím rokem a stále vypadá jako nová
Na jejich kožené nazouvací perka nedám dopustit, jedny mi vydrží 2-3 roky skoro denního nošení.
Mám i pár jejich jezdeckých bund na zimu nebo do špatného počasí a i po letech drsného zacházení jsou pořád v mimořádně dobrém stavu
Na sedla jsem se dívala a kvalita zpracování v pohodě, sedlové polštáře příjemně měkké, žádné tvrdé hrůzy jako u Kentauru (myšleno sedlo Paddock). Chtěla jsem od nich vzít drezurku Romeo, když se ještě prodávala, ale potřebovala jsem posedlí, které nevyrábí. Sedlo můžete pokud vím oproti záloze vyzkoušet na koni. Mít koně, pro kterého se sedlo velikostí posedlí hodí, určitě bych to toho šla. Paddock se mi líbí, ta Synthia a Ride2 mi přijdou dost pofiderní

18.4.2019 11:00
lenocka

XXX.XXX.60.146

Stále se ještě nenašel odvážlivec, který by měl sedlo z Decathlonu? Konkrétně JEZDECKÉ SEDLO PADDOCK 17,5"??

21.4.2019 20:54
Dany Lip

XXX.XXX.64.140

Věci pro jezdce jsou funkční, vydrží. Ovšem ty pro koně jak kdy. Kamarádka si koupila červenou podsedlovku. Po první jízdě ji sundala z koně a kůň i beránek byl červený jak pouštěla barvu. Takže nevím nevím...

23.4.2019 13:47
rebeks

XXX.XXX.43.195

Známá měla sedlo z Decathlonu. Vracela ho ještě v rámci záruky, bez problému. V podstatě se roztrhalo - povolily švy, kostra byla taková měkčí, jak u vyježděných nortonů. Koni nijak zvlášť nevadilo, takže asi na sem tam sednutí dobrý, ale jinak ne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík