Syntetická X Kožená sedla

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2018 16:23
Láska ke koním

XXX.XXX.49.9

Dobrý den, chci si koupit sedlo na teplokrevnou kobylku. Věnujeme se rekreačnímu ježdění a potřebovala bych poradit, jestli je lepší si na rekre koupit sedlo kožené nebo syntetické. Vím, že syntetické je lehčí, ale zase jsem četla, že vydrží méně... Máte někdo nějaké zkušenosti?
Díky T.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.9.2018 17:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Syntetické sedlo bych doporučila snad jedině Wintec, jinak jsou to takové levné srágory (co jsem viděla). Za cenu nového Wintecu už ale seženete kvalitní kožené sedlo z druhé ruky. Vždy je ale potřeba dbát na to, že ať už budete mít sedlo za 15 nebo za 30 tisíc, vždy je potřeba nechat ho na koně napasovat.

24.9.2018 17:51
Láska ke koním

XXX.XXX.49.9

Já jsem právě našla kožené i syntetické sedlo na stránkách Decathlonu. A někde jsem četla, že Decathlon se kvalitou drží nahoře. O Decathlonu si myslíte co?

24.9.2018 18:01
evcusik

XXX.XXX.25.255

V decathlonu bych sedla urcite nekupovala. Kouknete se na a-sedla.cz (aspon na nabízené znacky, dle meho nazoru toto jsou kvalitní a dobre sedla). Jinak ostatnj koňské vybavrni v dekaci je super, zda se kvalitní a zatim mnou koupené veci drzi (od ohlavek, pres decky k vybaveni pro jezdce).

Přidejte reakci

Přidat smajlík