Převoz pony

Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2018 20:03
leennyy

XXX.XXX.40.3

Ahoj, v pátek budeme převážet ponyho 105cm. Máme možnost jednokonky i dvojkonky. Radsi bych jednokonkou, tu si můžeme s přítelem tahat sami. Ale je to skoro 200km. Zvladne to. Přivázat nebo na volno? Privazat dozadu, aby se mohl opřít zadkem o vrata?

24.9.2018 22:14
kallisto

XXX.XXX.135.151

Jestli jste nikdy koně nevezli tak si domluvte prepravce. Jinak kone uvazat vepredu kun pojede ve smeru jízdy. Za zadkem bude mit zabranu aby se o rampu neopiral.

25.9.2018 14:38
akscha

XXX.XXX.26.89

Co píše Kallisto funguje u velkych koní. U takhle malickoho poníka bych se bála, že na rampu zadkem nedosáhne. A pokud ho privázete nadlouho, aby se mohl opřít o vrata, zase se může do úvazu zamotat. Samotnou by mě zajímalo, jak se převoz takových pidikoni resi

25.9.2018 15:00
kallisto

XXX.XXX.237.35

akscha napsal(a):
Co píše Kallisto funguje u velkych koní. U takhle malickoho poníka bych se bála, že na rampu zadkem nedosáhne. A pokud ho privázete nadlouho, aby se mohl opřít o vrata, zase se může do úvazu zamotat. Samotnou by mě zajímalo, jak se převoz takových pidikoni resi

Ajo já si nevšimla že to je takový prcek. Ale i tak se dá převážet uvázaný. Převážela bych jako hříbě, to se taky neopře vzadu o zarážku. Jak píše např. p. Čechovský http://www.equichannel.cz/jak-prevazet-hribe buď navolno nebo uvázat vepředu ve směru jízdy.

25.9.2018 16:40
koně

XXX.XXX.174.63

leennyy napsal(a):
Ahoj, v pátek budeme převážet ponyho 105cm. Máme možnost jednokonky i dvojkonky. Radsi bych jednokonkou, tu si můžeme s přítelem tahat sami. Ale je to skoro 200km. Zvladne to. Přivázat nebo na volno? Privazat dozadu, aby se mohl opřít zadkem o vrata?

Vyvázat vepředu,přiměřeně,aby nevisel,ale ani si do toho nemohl šlápnout.Hodit kupku sena ,nastlat .Bude li mít potřebu ,opře se o bok vozíku.Někteří si i lehnou