Zkušenosti s sedlem Kerbl

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.9.2018 08:06
Láska ke koním

XXX.XXX.49.9

Dobrý den, chci si pořídit sedlo na teplokrevnou kobylku pro rekreační ježdění. Koukala jsem na sedla z druhé ruky a líbí se mi tam sedlo značky Kerbl. Máte s ním někdo zkušenosti? Prosím napište, chvátá...Děkuji J.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2018 08:58

Kerbl z druhé ruky??? Kerbl ani z první. Z druhé ruky si kupte kvalitní kožené sedlo jako jsou značky Passier, Kieffer, Bates, Prestige, Stubben ... pro někoho Kentaur, Baloun (i když to je specifické). Atd. Ta počáteční investice 10-15 tisíc se vám mnohonásobně vrátí.

25.9.2018 10:26
Láska ke koním

XXX.XXX.165.138

Dobře díky. A třeba sedlo od Decathlonu: https://www.decathlon.cz/sedlo-schooling-165-id_8197076.html

25.9.2018 11:10
manitschka

XXX.XXX.35.124

Nekupovala bych sedlo v Decathlonu. Asi stejně, jako si třeba v sekáči nebudu kupovat pohorky, nebo v Tescu granule pro psa. Třeba s ním někdo má dobrou zkušenost, nicméně já jsem například svůj Kieffer Garmisch sehnala z druhé ruky za 8000,-, což je o pouhé dva tisíce víc za opravdu velmi kvalitní sedlo..

25.9.2018 11:29

Zkuste napsat na ta anglická sedla (www odkaz jste již dostala, nebo třeba sedlovna.cz myslím mají taky stejný servis). A sežeňte si někoho, kdo vám sedlo napasuje. Výběr správného sedla není otázkou jednoho zajetí do obchodu, je potřeba vyzkoušet to na koně a pořídit opravdu padnoucí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík