Testy krve na AIE

Appaloosa
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.9.2018 11:44
Babbuuu

XXX.XXX.53.145

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s testy krve na AIE. Zajímalo by mně, co to je za testy, kolik stojí, jak dlouho trvají než budou hotovy a co nejvíce věcí okolo.

Neregistrovaný uživatel

27.9.2018 13:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jde o testy infekční amemie koní. Je povinná na přesun/přepravu každý rok se to mění ale od letoška to zmírnili a test máte na rok. V každé zemi je to jiné. U nás se nemoc vyskytla asi 2x a byla dotažená ze zahraničí.. Dle dostupného zdroje. Na každých závodech a akci kde je více koní z jiných stájí to budete muset mít.
Tato nemoc je průser léčba neexistuje a je to smrtelné a dobře přenosné po stáji i okolí takže to neodnese jen infikovaná kůň.
opravte mě pokud se mílím. Tohle jsem si zjištovala před 2 roky. Zda se nějaká léčba našla nevím.
Stojí to do 300,- a výsledky máte do 14-21 dnů.

27.9.2018 14:15
Babbuuu

XXX.XXX.149.14

Velice děkuji za informace, moc jste mi pomohla :-D

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.9.2018 15:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ach jo, atlantido nešiřte zas paniku, není to vždy smrtelné, doporučuji navštívit občas kromě lednice i odborné stránky než pustíte do světa své "pravdy".Zakladatelko - je to jednoduché, stačí zadat toto heslo na google kde máte čtení na dlouho, pokud hodláte koně kamkoliv přesouvat mimo okres v dohledné době, stejně si to nastudovat musíte.

27.9.2018 17:29
Skaja

XXX.XXX.214.28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ach jo, atlantido nešiřte zas paniku, není to vždy smrtelné, doporučuji navštívit občas kromě lednice i odborné stránky než pustíte do světa své "pravdy".Zakladatelko - je to jednoduché, stačí zadat toto heslo na google kde máte čtení na dlouho, pokud hodláte koně kamkoliv přesouvat mimo okres v dohledné době, stejně si to nastudovat musíte.

Nemoc sice nemusí být smrtelná, ale všichni nakažení koně musí být utraceni. Takže prašť, jako uhoď.

Neregistrovaný uživatel

27.9.2018 20:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Nechte si tyhle narážky od cesty. Zajímala jsem se o anemku je to 2 roky léčba nebyla. Vždy je nařízeno při pozitivních testech několikrát po sobě nařízeno utracení. Proto jsem psala že to je smrtelné.
http://www.equinemassage.cz/clanky/infekcni-anemie-koni-mame-se-ji-bat

Neregistrovaný uživatel

27.9.2018 20:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

A jen pro info já si koně nechávám testovat.

Nathali2008

22.8.2020 22:41
Nathali2008

XXX.XXX.234.99

Dobry den, stalo se vám nekomu že vysledky na AIE neprijeli ani do 3 tydnu? Protoze ke mne ani k veterinari porad nedorazili a nevim co mám delat🙄

22.8.2020 23:28
evcusik

XXX.XXX.151.110

Nathali2008 napsal(a):
Dobry den, stalo se vám nekomu že vysledky na AIE neprijeli ani do 3 tydnu? Protoze ke mne ani k veterinari porad nedorazili a nevim co mám delat🙄

Zkuste zavolat do laborky, kam vet posílal krev.

23.8.2020 14:27
koně

XXX.XXX.174.63

Nathali2008 napsal(a):

Veterinář zavolá do laboratoře.To by mohl vědět
Pokud mají hotovo a vyšetření je negativní , oni mu tam řeknou číslo Protokolu.
On to číslo zapíše do Průkazu koně ,do kolonky Vyšetření a máte splněno.

24.8.2020 09:26
sovicka

XXX.XXX.47.35

Nathali2008 napsal(a):

No taky teď čekám, posílali jsme minulý týden, vždy to bylo za pár dní, mám jet na trénink a na závody, tak doufám, že dorazí brzy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík