Čo potrebujem na zapriahnutie?

Kladrubský kůň
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.9.2018 22:04
Sabinq

XXX.XXX.250.14

Ahojte, chcela by som si zapriahnuť kobylu. Tak mám otázku za čo sa dá koník zapriahnuť, iba za koč? A čo o tom potrebujem nutne vedieť? Chcela by som to iba pre zábavu na nejakú lúku sa poprechádzať. Uvažujem nad týmto postrojom. Ak tu náhodou bol nejaký článok tak pošlite link, naozaj som si nevšimla. Ďakujem

28.9.2018 07:19
tony-jcb

XXX.XXX.110.102

je to lehky postroj na kočar malej vozík v pohodě nejdřív ale zkuste za ní jenom třeba pneumatiku at si to osahate vy i koník

28.9.2018 08:04
kallisto

XXX.XXX.135.175

Určitě bych to nejdřív vyzkoušela a potrénovala. Ovladatelnost kobyly zezadu na dvou lonžích a zapřáhnout pak za ni něco těžšího co dělá rachot. Pneumatiku velkou, nebo velké dřevěné ráhno. Koně si často musí zvyknout na to že jim za nohama něco rachotí a blemcá, bojí se a utíkají, někteří opravdu panicky. Pokud zapřáhnete hned vozík mohlo by to špatně dopadnout.

28.9.2018 09:59
Skaja

XXX.XXX.126.113

Určitě bych doporučila někoho zkušeného, kdo ví, jak to koně naučit. Též jsem si myslela, že mám hodného koně, který zvládne cokoli a i přes přípravu (dvě lonže, pneumatiky, brány na jízdárně,...) se druhé zapřahání vozíku poněkud nepovedlo a kůň zpanikařil.

Přidejte reakci

Přidat smajlík