Zdravím koňolidi.
Sháním chiropraktika, bohužel strejček Google ani fb mi nebyli příliš nápomocni, pokud mi už někoho nabídli, pak jen z Čech a to je strašně daleko. Existuje vůbec chiro v MSK?
Vyhlídla jsem si paní Zemanovou(tlapky,hřívy), ale není chiro, "jen dornovka", tak si říkám, že by mohla stačit. Nemám žádné osobní porovnání mezi jednotlivými metodami, tak kdyby tady měl někdo reference budu ráda.
Koník nemá obrovský problém, jen jak mi za poslední rok hodně nasvalil, tak mu zatuhla záď a je bloknutá a ježděním, lonží ani samodomo masáží to neuvolním.
Díky
Tip na chiropraktika ve vašem kraji nemám, ale zrovna včera jsem po delší době náhodou koukla na EQCH - a tady máte možná odpovědi na některé otázky
http://www.equichannel.cz/zazraky-pod-taktovkou-chiropraxe
https://m.facebook.com/profile.php?id=1748232445391738&ref=content_filter
MVDr Thurnvaldová jezdí po republice.
Doporučuji, opravdu odborné komplexní vyšetření a následné ošetření.
Uživatel s deaktivovaným účtem

MVDr Thurnvaldová je velmi příjemná a šikovná, také jsme byli moc spokojení, doporučuji.
blackmyday
napsal(a):
Zdravím koňolidi.
Sháním chiropraktika, bohužel strejček Google ani fb mi nebyli příliš nápomocni, pokud mi už někoho nabídli, pak jen z Čech a to je strašně daleko. Existuje vůbec chiro v MSK?
Vyhlídla jsem si paní Zemanovou(tlapky,hřívy), ale není chiro, "jen dornovka", tak si říkám, že by mohla stačit. Nemám žádné osobní porovnání mezi jednotlivými metodami, tak kdyby tady měl někdo reference budu ráda.
Koník nemá obrovský problém, jen jak mi za poslední rok hodně nasvalil, tak mu zatuhla záď a je bloknutá a ježděním, lonží ani samodomo masáží to neuvolním.
Díky
měla jsem wildmannovou, ta také dělá dornovu metodu. A musím říci že je suprová, koně při každé návštěvě prohlédla od hlavy až po kopyta, porovnala apod... Navíc rovná i jezdce, má kurz jak na zvířata tak i na lidi, takže mohu říci že i sama na sobě jsem pociťovala fakt účinnost.
Uživatel s deaktivovaným účtem

blackmyday
napsal(a):
Zdravím koňolidi.
Díky
Tady na ostravsku je fajn fyzioterapeutka Dominika Domašíková, koně opravdu srovná (a nejedná se o žádné násilné křupání atd). Ale slečně je lepší psát - na FB nebo SMS, telefony moc nezvedá (protože je u klientů).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37
Paní Klimovičová. Je z Prahy ale jezdí po celé ČR. Za mě spokojenost