Převoz poníka (KVH 85cm)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2018 10:00
evcusik

XXX.XXX.145.184

Hezký den,
uvažuji nad pořízením malého poníka pro dceru a trápím se, čím se takový prcek převáží. Jedná se o cestu cca 120km. K dispozici mám momentálně jen klasický dvoukoňák, kdy jen představa mě děsí, jak ten poník tam lítá.

Neporadíte, co, jak, komu se ozvat, aby i pro poníka bylo takové cestování pohodlné? Nebo čím si vypomoci.

Díky :)

30.10.2018 10:58
Carny11

XXX.XXX.196.99

Ve stáji máme několik malých poníků a často se s nima jezdí s dětmi po závodech atd.. Vím, že vozili jak v dodávkách.. někdo tam s nimi byl tak i v normálním přepravníku na dva koně, akorát se prostor vepředu zmenšoval balíky sena. Teď nedávno k nám přivezli nového a ten jel v přední části přepravníku, snad chápete..
Já bych asi osobně sehnala přepravník na jedno koně a dopředu dala ty balíky sena.
Ještě by asi šlo v přepravníku na hospodářská zvířata, kozy, ovce..

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2018 11:51
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jednoho poníka 76 kvh nám přivezli v dodávce - tranzitu upraveném pro převoz poníků i s rampou a druhou poničku 85 kvh v malé jednokoňce, bez jakýchkoli přepážek a zábran, vysoce nastlané řezankou s hoblinami. Pokud jste někde poblíž oblasti Nymburk, Poděbrady můžu dát kontakty do zprávy.

30.10.2018 14:53
koně

XXX.XXX.174.63

Dala bych prcka do jedné části ,vyvázala dopředu,vysoko nastala a nemyslím,že by vznikl problém

30.10.2018 19:17
misakk11

XXX.XXX.49.5

My jsme vezli shetland poničku z Německa 800 km. Také jsme nevěděli jak to bude nejlepší. Na radu chovatelky jsme vozík celý vykuchali, nastlali hluboce slámou, seno pěkně na zem, zamknout přední dvířka aby se náhodou neotevřeli a jelo se. Kobylka cestovala neuvázaná a zvládla to krásně. Meli jsme z toho strach, ale bylo to naprosto bez problémů😃

Přidejte reakci

Přidat smajlík