http://eshop.vsechnoprokone.cz/cs/3436-sedlo-na-chladnokrevnika.html#/barva-cerna_004509
Koupila jsem tohle,z druhé ruky,má komoru 3 ,takže opravdu na koně vpředu široké a celkem bez kohoutku.Je z kůže,jen zápinky jsou podložené nylonem
Na vyjížďky je velmi pohodlné.
Preferujete kůži? Proč? Nějaká záliba v sezení na mrtvé krávě? :D
Materiál, ze kterého je wintec, je velmi kvalitní a troufám si říct, že vydrží mnohem déle než jak dlouho to sedlo budete mít. Kdyby z něho vyráběli boty, hned si je běžím koupit.
Měla jsem postupně 4 wintec sedla a nemůžu si ten materiál vynachválit. Může pršet, sněžit, můžete s ním vlézt do rybníka, žádné otravné čištění a mazání.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
keira
napsal(a):
Preferujete kůži? Proč? Nějaká záliba v sezení na mrtvé krávě? :D
Materiál, ze kterého je wintec, je velmi kvalitní a troufám si říct, že vydrží mnohem déle než jak dlouho to sedlo budete mít. Kdyby z něho vyráběli boty, hned si je běžím koupit.
Měla jsem postupně 4 wintec sedla a nemůžu si ten materiál vynachválit. Může pršet, sněžit, můžete s ním vlézt do rybníka, žádné otravné čištění a mazání.
Kdyby jenom mrtvá kravička.
http://www.sedlarstvi.com/eshop/kuze/1067-hovezi-hlazenice-3-35-mm-silna.html
Rozkliknout a nikdo mi neříkejte že jsem OT.Vůbec se nedivím,že syntetika může vydržet i víc než taková levná kůže.Slyšeli jste někdy jak se takové levné zbytkové kůže vyrábí? Co se skrývá pod povrchem plniče a několikavrstvého nástřiku? Není to ani měsíc co tu hubovala paní na podobně levné sedlo z "prej kůže".Škoda že nemám možnost to vyfotit.Zhruba milimetr laku a další vrstva plnič.To se ovšem za dva roky odrolilo a ta "nádhera " se ukázala.Konec OT.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kdyby jenom mrtvá kravička.
http://www.sedlarstvi.com/eshop/kuze/1067-hovezi-hlazenice-3-35-mm-silna.html
Rozkliknout a nikdo mi neříkejte že jsem OT.Vůbec se nedivím,že syntetika může vydržet i víc než taková levná kůže.Slyšeli jste někdy jak se takové levné zbytkové kůže vyrábí? Co se skrývá pod povrchem plniče a několikavrstvého nástřiku? Není to ani měsíc co tu hubovala paní na podobně levné sedlo z "prej kůže".Škoda že nemám možnost to vyfotit.Zhruba milimetr laku a další vrstva plnič.To se ovšem za dva roky odrolilo a ta "nádhera " se ukázala.Konec OT.
jo, ale ta syntetika musí stát pomalu identickou částku, jako sedla z kvalitní kůže... Wintec jaksi nepatří bezi levná sedla, wintec patří mezi docela drahá sedla.... 22 tisíc, kolem téhle částky už se dá sehnat i nový kentaur.
lenacia
napsal(a):
jo, ale ta syntetika musí stát pomalu identickou částku, jako sedla z kvalitní kůže... Wintec jaksi nepatří bezi levná sedla, wintec patří mezi docela drahá sedla.... 22 tisíc, kolem téhle částky už se dá sehnat i nový kentaur.
Co bude paní dělat s Kentaurem, když má chlaďáka a kentaur (nový stojí do 29tis.) se v základu šije v komorách 1,2,3 ?
Btw. to byl důvod, proč jsem si pořídila 2 Wintec wide, protože skoro nic jiného anglického na rozložitější koně nepasuje.
Spíš může zkusit sehnat třeba Euroriding Topaz nebo Achat, ale to je dost o štěstí co se zrovna inzeruje a zdali to padne, Wintec widů koluje asi víc a vyměnitelná komora může dost pomoct.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
lenacia
napsal(a):
Jo o ceně žádný spor.Já jenom aby se paní nebála takto kvalitních syntetik a kvůli tomu sháněla sedlo bůh ví kde.Taky ta údržba je fajn věc.Nechytá to plíseň když to namočíš a v neposlední řadě nesedíš na mrtvé krávě.😂To je boží hláška Keiro.Zítra se tím hned pochlubím u nás.😂