Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Nejdřív koupíme sedlo a pak k tomu dopasujeme koně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Terven
napsal(a):
Tomu bych se tolik nesmála, to je totiž ta jednodušší varianta
Ovšem velmi neobvyklá.Koupit sedlo je docela jednoduché.K nám minulý týden přijela paní s celou dodávkou bazarovek a zkoušelo se které padne.Vážně tomu rozumí a za půl hodiny bylo vybráno.Teda ne pro mě samozřejmě. Teď si představte ,kdyby měla vozit koně a pasovat je na sedlo klienta.
Arbora
napsal(a):
Troll?
Máš 11, zvládneš obsadnúť koňa, ale nevieš, ako sa vyberá a sedí sedlo, zubadlo a “ostatné postroje”?
Souhlasím, že příspěvky působí jako dětské trollení, jen bych též chtěla připodotknout, že dokud člověk není majitel a jezdí na cizích koních, o pasování sedel toho obvykle moc neví - nepotřebuje to
A někdo to neví ani jako majitel a v podstatně zralejším věku než je pisatelka
Uživatel s deaktivovaným účtem

Promiň, zvládneš obsednout koně, jezdíš bez sedla, asi i bez uzdečky. Nediv se reakcím. V několika jiných diskuzích vystupuješ jako skoro profi jezdec a pak se zeptáš na něco tak banálního......
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Terven
napsal(a):
Souhlasím, že příspěvky působí jako dětské trollení, jen bych též chtěla připodotknout, že dokud člověk není majitel a jezdí na cizích koních, o pasování sedel toho obvykle moc neví - nepotřebuje to
Vysvětlit meifimu jak se koupí půl roku dopředu sedlo a pak se kupuje kůň. Nechápu jak v dnešní době,kdy je umění vůbec koupit koně zdravého nějak tak a nenaletěť s prominutím "šmejdům"? Ještě si vybírat aby mi pasoval pod sedlo? To se obávám Terven že by člověk koně nekoupil nikdy.Jinak ale máte pravdu o věci,že málokdo rozumí pasování sedel.Proti tomu nic nenamítám.Já vím taky jen tak něco co jsem okouknul zde a v hřebčíně.Mě to je k ničemu,ale tak zevrubně vědět asi není špatný.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vysvětlit meifimu jak se koupí půl roku dopředu sedlo a pak se kupuje kůň. Nechápu jak v dnešní době,kdy je umění vůbec koupit koně zdravého nějak tak a nenaletěť s prominutím "šmejdům"? Ještě si vybírat aby mi pasoval pod sedlo? To se obávám Terven že by člověk koně nekoupil nikdy.Jinak ale máte pravdu o věci,že málokdo rozumí pasování sedel.Proti tomu nic nenamítám.Já vím taky jen tak něco co jsem okouknul zde a v hřebčíně.Mě to je k ničemu,ale tak zevrubně vědět asi není špatný.
Jasně, že je to blbost, kupovat nejdřív sedlo a potom koně pod něj...jako v Popelce - kterýmu bude sedět, ten bude můj
Myslela jsem to jako vtip, nicméně jsem se s majiteli koní, kteří mají stejně nekonfekční hřbety jako ten můj, shodla, že pro nás by to bylo snažší. Čímž nechci říct, že to mám v plánu dělat
Terven
napsal(a):
Tak samozrejme, človek môže byť na pomerne vysokej jazdeckej úrovni aj bez toho, aby zvládal koňa čo i len očistiť.
Ale podľa ostatných príspevkov toto zrejme nebude ten prípad.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Terven
napsal(a):
Jasně, že je to blbost, kupovat nejdřív sedlo a potom koně pod něj...jako v Popelce - kterýmu bude sedět, ten bude můj
Myslela jsem to jako vtip, nicméně jsem se s majiteli koní, kteří mají stejně nekonfekční hřbety jako ten můj, shodla, že pro nás by to bylo snažší. Čímž nechci říct, že to mám v plánu dělat
Joo jsem pro každou srandu. Jenže já se pak někde pochlubím nově nabitým poznatkem z "oboru sedlání" a následky jsou potom pochopitelné. Kovář když se potkáme,tak už z dálky slyším: Tak copak se dnes dozvím nového z internetu?
Terven
napsal(a):
hele,já si třeba dělám už srandu, že jestli přijdu o Sáru, budu vybírat koně podle toho ,jestli mu padne její sedlo, protože mě stálo 40 tisíc