Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2018 18:20
JSW

XXX.XXX.59.215

Dobrý den.
Chtěla bych kamarádům vytvořit jezdecký deník. Nějakou představu už mám, ale chtěla bych se tady i trochu poradit. Co všechno si píšete do jezdeckých deníků? Vedete si deník, kde jsou veškeré informace od krmení a veteriny po ježdění nebo každé zvlášť?
A pokud bych tvořila deník pro dítě/začátečníka, myslíte, že je vhodné proložit ho stránkami s informacemí o koních nebo se zajímavostmi?

Děkuji za názory

Neregistrovaný uživatel

5.12.2018 20:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Na deník mi stačil čtverečkovaný silný sešit, měla jsem nadepsaný měsíc a den a tam jsem psala vše, vydržel mnoho let. Pak s více konema jsem měla rozděleno na ježdění, veterinu, kopyta. Dneska mám opět jen linkovaný sešit, stránku nadepsanou měsícem a rokem, a u jména koně jen datum a co se dělo - ježdění, práce ze země, veterina, zranění, kopyta atd. Na běžný život mám "čistý" diář, kde jsou jen měsíce a data bez dne, ten si s rokem dopisuji, vydrží mi několik let, což mi přijde použitelný i ke koním.
Nápad s prolozenim zajímavostmi je hezký.

6.12.2018 15:30
JSW

XXX.XXX.59.215

Děkuji za reakci i odkaz. Určitě na to mrknu a inspiruji se, ale ráda bych vytvořila něco osobnějšího, tak nechci kupovat. :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík