https://www.facebook.com/MaragataPoloTeam/videos/285382262113590/
Myslíte,že je tohle úmyslné? Nebo se jim původní záměr nějak zvrtl a koník to dotvořil po svém?
Každopádně bych nechtěla být tím figurantem
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na FB koluje ze je to snad kun pro film a je to chtene. Ale jestli je to pravda nevim. Nicmene figurant bych taky nechtela byt
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Ty uši takhle vzad má kůň pěkně "naštvaný".To vypadá na reálný útok.Ovšem jestli to bylo k filmu,tak nejvíc "naštve" režiser když zařve stoop!Znovu!😂

sisi58
napsal(a):
Pokud by to bylo chtěné, proč by lidi nejásali místo křiku?
Netusim, jen rikam jak to koluje po FB :) mozna predvadecka lidem co to neznaji, nicmene konik pred utokem vypada uvolnene a v pohode
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
napsal(a):
Netusim, jen rikam jak to koluje po FB :) mozna predvadecka lidem co to neznaji, nicmene konik pred utokem vypada uvolnene a v pohode
Právě že reaguje až na ten signál. Mně přišlo, že to je něco k tomu klobouku, ale kdo ví. Aspoň přilbici si mohl vzít 😀
Myslím, že je to cvik na povel.
Hodně jsem to zpomalila, a i když to není úplně zaostřené, kůň po celou dobu kontaktu nezavřel tlamu, tj. nestiskl. Do člověka narazil plecemi a šel přes něj.
Pokud by to bylo dotvořeno koněm ve smyslu skutečného útoku, kdy došlo k neplánované chybě člověka v průběhu vystoupení,myslím, že by tam kousanec natvrdo byl.
No, na první pohled tedy nic pro hrdiny, je to velmi efektní, s mužem s kloboukem bych tedy neměnila.
Mě právě přišlo,že tou otevřenou hubou narazil člověku do ramene.Nestiskl.
Pak teprv strčil plecí.
Figurant se mi zdá dostatečně oblečený do tlusté vrstvy,že něco asi od koně čekal .Ale jestli byl plán,aby přes člověka i přešel ?
Asi to byl nácvik povelu vpřed
Do filmu působivé, v reálu bych do takovéhle situace nechtěla dostat