Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Tak sněte o jiném koni ☺️
Uživatel s deaktivovaným účtem

V případě mohutného koně je 140 KVH pro jezdce 170 cm v pohodě. Dokonce 155 KVH může být opticky až moc :-) Takže bych se na Vašem místě snu nevzdávala a vybírala z větších jedinců vysněného plemene :-)
Jezdím se 169 cm koně nebo spíš poně, co má tak 140-145 cm. Je mohutný, prostorné chody. Vypadám na něm úplně normálně, dokonce možná líp, než na nějakém 165 cm teplokrevníkovi.
Jízdárna v pohodě, terén to samé, i prudší kopce, jediný problém je skákání, ale to je kvůli mě, protože je potřeba, abych šla opravdu s pohybem. Ale zase je to na tohle dobrý učitel, protože je to při skoku opravdu hodně znát.
A ano, před pár lety jsem v diskuzi prohlašovala, že na koni pod 150 cm se jezdit nedá. Jenže pak se mi připletl do cesty ON a je všechno jinak.

Ja 172 cm, kun 155 cm vysoky welsh cob a nevypadame uplne strasne v drezurnim sedle to bylo videt trochu vic, v univerzalu se vyskovy rozdil ztrati. A pada se z nej hur nez z vysokeho kone

Krasavice Carevna
napsal(a):
Ja mam 180 cm a nejradsi jezdim na haflosovi. Ono taky zalezi, jestli je to prcek a hubenour, nebo prcek a soudek. Sice mam nohy dlouhy, ale pobizet pod brichem nemusim. Akorat pri seskakovani me vzdy prekvapi, jak je zem blizko a podlomi se mi kolena
Jo jo. Kamarádka takto předvedla přeskok koně na šíř. Byla zvyklá na hřebce 178 cm a jednou si půjčila mého valáška 150 cm. Prostě se moc odrazila.