Jakou práci si vybrat když budu mít svého vlastního koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Frísáková

20.2.2019 16:05
Frísáková

XXX.XXX.177.193

Zdravím všechny, potřebovala bych jednu radu a ta rada zní: jakou práci si mám do budoucna vybrat abych stíhala se starat o svého koně. nechtěla bych aby se můj budoucí kůň měl špatně

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.2.2019 16:21

LOL.

Víte, bez ohledu na to, co si vyberete, ona ta pracovní doba je vždycky stejně dlouhá. Případně budete pracovat déle.

Leda byste měla po kom hodně dědit nebo tak.

20.2.2019 16:30
etnies86

XXX.XXX.245.26

nějakou dobře placenou práci s kratším úvazkem :))))
to se asi úplně nedá dopředu říct, záleží pak i na konkrétním zaměstnavateli
co teď studujete? na co jste šikovná?
by mohla být dobrá náka práce z domu - něco svýho, IT, online marketing, účetní..........

20.2.2019 16:33
akscha

XXX.XXX.0.255

Idealne takovou, ktera vyzaduje malo casu a je za hodne penez. Az nekdo takovou najde, dejte mi prosim vedet :)

Ale vazne - prace se vybira podle toho, co mi jde, co umim nebo se dokazu naucit a co me bavi. Ne podle toho, jestli mam kone nebo ne. Kdyz bude kun v dobrem ustajeni, nebude stradat, ani kdyz majitele uvidi jednou za mesic.

21.2.2019 11:00

akscha napsal(a):
Idealne takovou, ktera vyzaduje malo casu a je za hodne penez. Az nekdo takovou najde, dejte mi prosim vedet :)

Ale vazne - prace se vybira podle toho, co mi jde, co umim nebo se dokazu naucit a co me bavi. Ne podle toho, jestli mam kone nebo ne. Kdyz bude kun v dobrem ustajeni, nebude stradat, ani kdyz majitele uvidi jednou za mesic.

Myslím, že ideální obor je prostituce 😂

Za hodinu vyděláte víc než někteří za 8 h směny, práce v noci skýtá výhodu času přes den, plus jako bonus se u toho moc nenadrete.

Pro zadavatelku: vše je o prioritách a rozvržení času, stíhám kone i když mám denně 12-14h směny, někdo to nezvládá ani s osmičkama. Takže především dělat práci která je dobře placená. 🙂

21.2.2019 11:32
saola

XXX.XXX.44.97

Být rentiér taky není asi špatné zaměstnání, a na rozdíl od nejstaršího řemesla to není omezené věkem a tvary
Ale netuším, kde se to studuje.

21.2.2019 12:24
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Až je na to člověk dostatečně zralý, umí si na to odpovědět sám. A kůň netrpí nepřítomností majitele, ten trpí ve špatných podmínkách. Takže taková práce, která zajistí tomu zvíře život, který si zaslouží...

21.2.2019 14:31
nuit

XXX.XXX.92.21

Programátor.
Můžete pracovat z domova, případně mít pružnou pracovní dobu, dobrý plat.

21.2.2019 14:43
Krasavice Carevna

XXX.XXX.13.125

Ja navrhuju sehnat bohatyho zenicha, to uz muzete mit praci jakoukoliv na miniuvazek nebo zadnou

21.2.2019 14:44
lenacia

XXX.XXX.5.25

Noční... Když oželíte spánek

21.2.2019 16:00
grex

XXX.XXX.159.150

Takovou, kterou budeš ochotná se živit celý život - takže něco, co tě bude naplňovat (i kdybys nakonec koně neměla), na co máš schopnosti a předpoklady a co chceš vlastně dělat - co chceš být, kde chceš pracovat bez ohledu na koně?Koně můžeš mít i za malé náklady popř. si najít někoho na spolujízdu...Já si byla schopná platit 1/2 nákladů koně (ustájení bylo tehdy kolem 5500 Kč + každé 2 měsíce kování cca 1 500 Kč - takže z toho 1/2 jsem platila já + v kasičce peníze na nenadálé výdaje na veterináře, koupě nové deky, koupě pak případně jiného koně, kdyby cokoli apod.), kterého jsem měla s kamarádkou společného, i z platu 18 tis. hrubého (z těch cca 14 tis. čistého jsem ještě platila kolem 5 tis. nájem apod., takže mi na jídlo a jiné koníčky zbylo tak 5-6 tis. a šlo to). Jasně, je pak lepší si najít práci, která ti vynese víc (což mám štestí, že dnes mám a tudíž nemusím tolik počítat), ale dá se skoro všechno. Časově pak si to taky vždycky můžeš nějak zorganizovat, abys na ty koně měla čas (standardně budeš pracovat průměrně 40 hod týdně, takže si to můžeš spočítat, že ten čas prostě zbývá - i když na úkor třeba jiných koníčků).

Neregistrovaný uživatel

21.2.2019 16:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Můžete pracovat i ve spánku.Nedávno jsem sledoval interpelace v poslanecké sněmovně a jejich schopnosti jsou úžasné.Půlka jich spí a přesto pracují.Neuvěřitelné schopnosti a ta obětavost pro národ.Normální člověk by se na práci vykašlal a šel chrnět domů do klidu.Oni ne, obětují nám i to pohodlí postele,rodiny a vyspí se raději nepohodlně v práci.😂 Vzorem pro nás všechny a zítra se obětuji v práci taky..😂

Přidejte reakci

Přidat smajlík