Uživatel s deaktivovaným účtem

Chtělo by to spíš fotku pro porovnání, když ho tedy nemáte přesně změřeného.
Uživatel s deaktivovaným účtem

(pěkná opička) Pravděpodobně budete mít problém sehnat pasující sedlo koni i vám.-krátký kulatý hřbet, delší "holeň".Trochu dlouhá na něj jste...nemá poník přes jen 120?
Na louce kde nemá úplně rovno pod nohama jsme namerily 134...Těch par centimetrů jsme vzhledem k tomu neúplně rovnému povrchu odečetly...Já doufám že ještě povyroste...Je to koník kterýho jsme zachránily před jatky kvůli nezodpovednemu majiteli a bohužel neznam nikoho menšího a lehčího jezdce, kterymu bych ho s klidným srdcem svěřila :/ Ale děkuji za vás názor a v plánu na něm nějak extra jezdit nemám :)
neříkám že je to ideální, ale zas mi to nepřijde tak hrozné když si vzpomenu na jiné jezdce na poníkách, tohle by mi přišlo ještě akceptovatelné, holčina je hubenoučká, koník žádná třasotinka, problém možná bude ve výšce
já myslím, že ty míry odpovídají co píše holčina, asi to nepíše jen tak ;)
Myslím,že tenhle koník by vás nosit mohl.Uvidíte,až se na jeho tlustém hřbetě rozložíte,kam vám půjdou nohy
Holeň nemá špatnou.
Pokud ho nebudete nahoře o moc přečnívat a tím rozhazovat těžiště sobě,potažmo i jemu ,neviděla bych problém.
Obzvlášť když nebude nucen skákat,nebo sportovat.