Ahoj, nedávno jsem přidavala příspěvek a ptala se jestli nejsem podle váhy a výšky moc vysoká na svého poníka, dneska jsem si na nej zkusila poprvé nasednout, protože začínáme s obsedanim a ptam se znovu, ale s tím že mě můžete vidět na něm :) Video prikladam zde :) Pokud mate negativní názor vyjádřete ho prosím slušně :)
Moc pěkně to nevypadá
Ale kdyby jste neseděla na holém hřbetě ,ale nasedlala,aby vám nohy nešly tolik dolů a nebyla zapíchnutá v prohnutém hřbetu ,třeba by to opticky pomohlo.
Jestli ho máte ráda a hodláte s ním chodit na houby nebo vycházky,kdy na něm nebudete každý den trůnit hodiny a honit ho po terénech,tak si ho klidně nechte.
Pokud však máte ambice se někde ukázat před lidmi ,nebo opravdu jezdit ,vyměňte koně
koně
napsal(a):
Moc pěkně to nevypadá
Ale kdyby jste neseděla na holém hřbetě ,ale nasedlala,aby vám nohy nešly tolik dolů a nebyla zapíchnutá v prohnutém hřbetu ,třeba by to opticky pomohlo.
Jestli ho máte ráda a hodláte s ním chodit na houby nebo vycházky,kdy na něm nebudete každý den trůnit hodiny a honit ho po terénech,tak si ho klidně nechte.
Pokud však máte ambice se někde ukázat před lidmi ,nebo opravdu jezdit ,vyměňte koně
Děkuji za názor :) Ne, sportovní ambice nemám :) Chci si z nej udělat parťáka na vyjížďky a nějaký menší ježdění :)
PonyRider
napsal(a):
Děkuji za názor :) Ne, sportovní ambice nemám :) Chci si z nej udělat parťáka na vyjížďky a nějaký menší ježdění :)
Kamarádka má taky takovou "hrošici" a docela se s ní vyblbne při zapřahání.
Tak mu můžete spíchnout poprsák a zkusit něco tahat.Sáňky,boby,dřevo a tak
Taky máte motivaci ho naučit vodit odzadu ,na opratích.