Zdravím vospolok,
mám u seba už nejaký ten mesiac psa z ulice. Do útulku nemôže, to sme skúsili na tri dni a skočil na dva týždne na infúzkach. Ja si ho naozaj nemôžem nechať, bývam v podnájme a jedného svojho psa už mám. Hľadať nájom s dvomi psami je fakt komplikované....Chcem mu iba nájsť pekný domov, kde ho budú mať radi. Mala som dohodnutých známych, ale tí si to rozmysleli.
Neviete mi poradiť, kde ho inzerovať? Cez bazoš a pod. nechcem, tam sú väčšinou debili a deti, čo volajú. Kľudne aj FB, alebo čo...
Pes je moemntálne pri Prahe, ale viem ho doviezť.
Vďaka za každú radu :)
Arbora
napsal(a):
Zdravím vospolok,
mám u seba už nejaký ten mesiac psa z ulice. Do útulku nemôže, to sme skúsili na tri dni a skočil na dva týždne na infúzkach. Ja si ho naozaj nemôžem nechať, bývam v podnájme a jedného svojho psa už mám. Hľadať nájom s dvomi psami je fakt komplikované....Chcem mu iba nájsť pekný domov, kde ho budú mať radi. Mala som dohodnutých známych, ale tí si to rozmysleli.
Neviete mi poradiť, kde ho inzerovať? Cez bazoš a pod. nechcem, tam sú väčšinou debili a deti, čo volajú. Kľudne aj FB, alebo čo...
Pes je moemntálne pri Prahe, ale viem ho doviezť.
Vďaka za každú radu :)
Myslím,že na FB je skupina jako Pes v nouzi ,Dočasky apod
Ďakujem pekne za rady.
Je to kríženec prvdepodobne BC- ale neaportuje a nemá pastiersky pud. Takže to možno BC ani nie je, iba tak vyzerá
Chodí somnou behávať(ale iba zľahka, vzhľadom na jeho vek) a ide mu to úžasne. Na to, že pri bežnom venčení sa motá a čuchá, na postroji ide ako hodinky. Momentálne ho mám vnútri-takže dolezie až do postele, ale v pohode zvládal pobyt vonku 24/7. Čistotný je 100%, keď má krízu, vypýta sa. Je absolútne nekonfliktný, so psami, či fenami. Keď ho vyzvú na hru hrá sa, keď po ňom vyštartujú, stiahne sa, keď ho ignorujú, tiež ignoruje. S mojou fenou je úplne v pohode, nechá sa od nej občas šikanovať. Miluje deti. A to tak, že totálne. Vlastne miluje všetkých, hodí sa na chrbát pred hocikým. Ale je celkom závislák. Mala som ho u rodičov aj so 4 mačkami, pobehol za nimi(ale to robí aj moja fena v rámci hry), ale neublížil im. Koní sa bojí a keďže nemá dobré privolanie, neskúšala som nejaké bližšie zoznamovanie. Má dva nedostatky. Je pažravý, takže nemôže byť osamote so žiadnym jedlom. A druhý nedostatok je, že stopuje. Neublíži, ani neloví, ale čuchá a vypína-žiadne hodinové zdrhania, max. na pár minút. V meste je úplne v pohode, môže chodiť navoľno, ale na poli ho nemám zvládnutého. Takže chodí na šnúre.
Ďalšie fotky môžem poslať súkromnou správou.