Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Vivien3

31.3.2019 19:03
Vivien3

XXX.XXX.120.2

Dobry den. Od vcera ako sa oteplilo, je to jedna velka katastrofa s komarami. Kone su cele dokusane, a hlavne moj valach. Tie bestie sa mu zamerali na penis, a uz mu z tamade kvapka len krv. Nechcem na ne striekat nic chemicke, ak by to bolo mozne... som za akekolvek domace finty a skusenosti. Videla som ze funguju klinceky a lieh. Ale uprimne som voci tomu mierne skepticka, a preto radsej nevyskusam nic dokym mi niekto neporadi.... takze to budem len zabijat.... nechcem to malemu podrazdit este viac, alebo aby mu ten lieh nestipal rany.... dakujem

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.3.2019 19:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na penis a okolí bez chlupů líh určitě ne. Pokud chcete ryze přírodně tak nimbový olej. Službu udělá i obyčejný slunečnicový nebo olivový. Můžete v něm nechat 14 dní vylouhovat citronovou trávu.Ale vyzkoušejte nejdřív jen na malé části kůže. Zažila jsem kobylu alergickou právě na slunečnicový olej, nebo nějakou přísadu v něm.Nastříkat ho můžete i výluhem z rozmarýny, ale zázrak nečekejte. Já preferuji kosmetickou vazelínu z lékárny. Prodávají i kilová balení. Pokud vám nevadí, že je kůň špinavý, namažte ho ve vrstvě vazelínou, prsa, mezinoží, středovou čáru na břiše, penis. Komáři se přes ni nedostanou.

Vivien3

31.3.2019 20:00
Vivien3

XXX.XXX.120.2

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Na penis a okolí bez chlupů líh určitě ne. Pokud chcete ryze přírodně tak nimbový olej. Službu udělá i obyčejný slunečnicový nebo olivový. Můžete v něm nechat 14 dní vylouhovat citronovou trávu.Ale vyzkoušejte nejdřív jen na malé části kůže. Zažila jsem kobylu alergickou právě na slunečnicový olej, nebo nějakou přísadu v něm.Nastříkat ho můžete i výluhem z rozmarýny, ale zázrak nečekejte. Já preferuji kosmetickou vazelínu z lékárny. Prodávají i kilová balení. Pokud vám nevadí, že je kůň špinavý, namažte ho ve vrstvě vazelínou, prsa, mezinoží, středovou čáru na břiše, penis. Komáři se přes ni nedostanou.

Dakujem velmi pekne za radu 😉 s tym olejom to urcite vyskusam

Přidejte reakci

Přidat smajlík