Porodní pásy pro koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2019 08:11
Chzv

XXX.XXX.166.41

Nemáte někdo zkušenosti s porodními pásy pro koně?
Popř jaké zkušenosti, kolik stojí a kde jste je sehnali. Děluji moc

1.4.2019 09:20
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Chzv napsal(a):
Nemáte někdo zkušenosti s porodními pásy pro koně?
Popř jaké zkušenosti, kolik stojí a kde jste je sehnali. Děluji moc

Jestli myslíte porodní provázky, tak ty jsou úplně zbytečné - u normalniho porodu je nepotřebujete, a pokud bude nějaká blbá poloha hříběte a budete potřebovat srovnat nohy v kobyle, tak to stejně necháte na zkušenýho porodníka (vet, zootechnik apod.)

1.4.2019 10:01
Chzv

XXX.XXX.166.41

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Jestli myslíte porodní provázky, tak ty jsou úplně zbytečné - u normalniho porodu je nepotřebujete, a pokud bude nějaká blbá poloha hříběte a budete potřebovat srovnat nohy v kobyle, tak to stejně necháte na zkušenýho porodníka (vet, zootechnik apod.)

Nene. Slyšela jsem o porodních pásech které vás upozorní na mobil když si např kobyla lehne. Ale bohužel je nemohu nikde najít

1.4.2019 11:00
Moyda

XXX.XXX.74.8

Chzv napsal(a):
Nene. Slyšela jsem o porodních pásech které vás upozorní na mobil když si např kobyla lehne. Ale bohužel je nemohu nikde najít

Neznám,ale v emerice maji nějaké hlidáčky co se zavedou do pochvy a jak se otevře k porodu tak se to rozpojí a spustí alarm třeba v mobilu. Něco jako dveřmi alarm. Kdyby mi to mělo houkat pokaždé když kobyla lehne, tak poteš koště ty naše se povalují pořád.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2019 11:12

u krav se to jmenuje moo call. pripevni se ji to na ocas a jakmile se blizi porod tak vam to posle sms. ale je to draha sranda

1.4.2019 13:13
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Chzv napsal(a):

ajo, tak o tom jsem slyšela, že to existuje, ale nevím o nikom, kdo by to používal.

1.4.2019 13:48

Přidejte reakci

Přidat smajlík