Chzv
napsal(a):
Nemáte někdo zkušenosti s porodními pásy pro koně?
Popř jaké zkušenosti, kolik stojí a kde jste je sehnali. Děluji moc
Jestli myslíte porodní provázky, tak ty jsou úplně zbytečné - u normalniho porodu je nepotřebujete, a pokud bude nějaká blbá poloha hříběte a budete potřebovat srovnat nohy v kobyle, tak to stejně necháte na zkušenýho porodníka (vet, zootechnik apod.)
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Jestli myslíte porodní provázky, tak ty jsou úplně zbytečné - u normalniho porodu je nepotřebujete, a pokud bude nějaká blbá poloha hříběte a budete potřebovat srovnat nohy v kobyle, tak to stejně necháte na zkušenýho porodníka (vet, zootechnik apod.)
Nene. Slyšela jsem o porodních pásech které vás upozorní na mobil když si např kobyla lehne. Ale bohužel je nemohu nikde najít
Chzv
napsal(a):
Nene. Slyšela jsem o porodních pásech které vás upozorní na mobil když si např kobyla lehne. Ale bohužel je nemohu nikde najít
Neznám,ale v emerice maji nějaké hlidáčky co se zavedou do pochvy a jak se otevře k porodu tak se to rozpojí a spustí alarm třeba v mobilu. Něco jako dveřmi alarm. Kdyby mi to mělo houkat pokaždé když kobyla lehne, tak poteš koště ty naše se povalují pořád.
Uživatel s deaktivovaným účtem

u krav se to jmenuje moo call. pripevni se ji to na ocas a jakmile se blizi porod tak vam to posle sms. ale je to draha sranda
Uživatel s deaktivovaným účtem