Bezpečnostní vesta na malé,od přírody obdařené ženušky, zřejmě není v ČR k sehnání. Nebo možná je,ale v eshopech jsem neobjevila. V těch, co jsem si, v dobré víře, objednala poštou, jsem byla jak Robocop.
Proto zkouším sehnat něco jiného. Páteřák je mi "proti srsti", tak snad vesta s chráničem. Zkoušela jsem v Decathlonu tu jejich. Bohužel je mi velikost L malá přes zadek. Jen o kousek,ale nezapnu zip.A větší v nabídce nemají.
Víte o nějaké vestě, co by pasovala a byla za rozumný peníz? Na ty mé krokovky by to myslím mělo stačit.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vím, že spousta lidí doporučuje Phoenix Eventer, která se díky šněrování dá fakt dobře napasovat. Ale cenovka kolem 7-8 tisíc.
Osobně se mi povedlo na moje krokovky sehnat vestu comperdell, která je z nějakého teplem roztazitelneho materiálu, což je super protože se přesně obepne na tělo díky teplotě. Ale nevím jak na obdarene dámy, já mám celkem sportovní postavu, prsa dvojky, takže nedokážu posoudit, jestli by seděla. Ovšem cenovka podobná jako u Phoenixu, a myslím, že pokud se chcete fakt cítit pohodlné, prostě člověk musí připlatit.
A ještě, je fakt dobře jít a v obchodě zkoušet co sedne. Tím že každý má fakt jinou postavu, někomu sednou i ty levné krunyrove vesty.
Nebo pak zkusit v obchodě velikost a dívat se v inzerci. To je o něco levnější varianta než kupovat novou a někdy se fakt může povést ušetřit.
Já mám Phoenix Tipperary a naprostá spokojenost. Je lehká a tenká, a má tkaničky po stranách. Je to jediná vesta kterou jsem ochotná nosit, v ostatních jsem si připadala jako tank v brnění a nemohla jsem hýbat rukama - jsem úzká v ramenou a všechny vesty mi odstávají a dřou na ramenou a v podpaží. Jako druhou vestu používám obyčejný gelový páteřák z decathlonu - taková černá vestička s gelem na zádech a také spokojenost, nedávno jsem v ní přistála na přímo zádech na kamence a jen jsem se oklepala a nic mě nebolelo...
dsj
napsal(a):
Já mám Phoenix Tipperary a naprostá spokojenost. Je lehká a tenká, a má tkaničky po stranách. Je to jediná vesta kterou jsem ochotná nosit, v ostatních jsem si připadala jako tank v brnění a nemohla jsem hýbat rukama - jsem úzká v ramenou a všechny vesty mi odstávají a dřou na ramenou a v podpaží. Jako druhou vestu používám obyčejný gelový páteřák z decathlonu - taková černá vestička s gelem na zádech a také spokojenost, nedávno jsem v ní přistála na přímo zádech na kamence a jen jsem se oklepala a nic mě nebolelo...
Ta, z Decathlonu, mě taky zaujala, jenže v nabídce nemají větší,než L. A tu nezapnu přes boky.
sisi58
napsal(a):
Ta, z Decathlonu, mě taky zaujala, jenže v nabídce nemají větší,než L. A tu nezapnu přes boky.
Tak mě napadlo, snad to není úplně mimo - já jsem si do ní nechala zevnitř našít kapsičky na mobil a na drobnosti, ona jak je látková, třeba by se daly do boků našít klínky aby se dole rozšířila... já jsem s ní spokojená, přes léto jezdím jen v ní, sice se mi zpotí záda, ale jinak je prodyšnější než ostatní vesty. Přeji hodně štěstí s hledáním
dsj
napsal(a):
Tak mě napadlo, snad to není úplně mimo - já jsem si do ní nechala zevnitř našít kapsičky na mobil a na drobnosti, ona jak je látková, třeba by se daly do boků našít klínky aby se dole rozšířila... já jsem s ní spokojená, přes léto jezdím jen v ní, sice se mi zpotí záda, ale jinak je prodyšnější než ostatní vesty. Přeji hodně štěstí s hledáním
Děkuji.
Podle odpovědi z Decathlonu, přišla před chvílí, větší velikost nevedou.
Tak uvidím, co se kde nabídne.