Uživatel s deaktivovaným účtem

Nejlepší je mazat holou kůži mezi nohama až k pupíku jakoukoliv vazelínou. Dlouho to vydrží a opravdu to účinkuje. Na mastnou kůži si hmyzáci jen tak nesednou. Já kupuji v drogerii DM měsíčkovou vazelínu - vyjde to levně.
napsal(a):
Nejlepší je mazat holou kůži mezi nohama až k pupíku jakoukoliv vazelínou. Dlouho to vydrží a opravdu to účinkuje. Na mastnou kůži si hmyzáci jen tak nesednou. Já kupuji v drogerii DM měsíčkovou vazelínu - vyjde to levně.
Tohle určitě zkusím také. Můj chudák má pinďoura úplně rozkousaného 🙈

Nastříkám na houbičku nebo jemný kartáč repelent a mezinoží a pupek tím natřu, natírám v období mušek-tipliček denně, protože po ježdění spoceného koně mezi nohama omyju.myslím, že se to valach kobyla neliší, mám kobylu.
napsal(a):
Nastříkám na houbičku nebo jemný kartáč repelent a mezinoží a pupek tím natřu, natírám v období mušek-tipliček denně, protože po ježdění spoceného koně mezi nohama omyju.myslím, že se to valach kobyla neliší, mám kobylu.
Nastřikat mu na ty pokousane místa na bimbasovi repelent tak chytnu kopačku ani Nemrknu. Nechci ho ještě strikat repelentem.nco budu dělat až budou ovada?
Antisgarcia
napsal(a):
Nastřikat mu na ty pokousane místa na bimbasovi repelent tak chytnu kopačku ani Nemrknu. Nechci ho ještě strikat repelentem.nco budu dělat až budou ovada?
Však to nemusíte stříkat proudem. Inkriminovaná místa očistěte/omyjte, osušte,natřete nějakým uklidňujícím mazáním a lehce stříkněte repelentem. Stačí trošku. Nechávat si repelent do června na ovády? A nechat chudáka koně ožírat muchničkami? Je to tedy na vás, jen si ale představte, že jste na jeho místě .Jen opravdu velcí koumáci koně, se dokáží v těch místech podrbat.
Jestli někomu z nějakýho důvodu vadí mastnej kůň,tak nám dobře funguje gel proti mouchám na vemena-takový zelený želé co potom zaschne a oloupe se nebo jde smýt vodou.Akorát nevydrží tak dlouho jako tuk,protože pochopitelně se počítá s tím,že se to před dojením umyje.Používám na krávy,ale zkoušela jsem i kobyle a hřebcovi na kritický partie.

Jo jo, mazat vazelínou je prostě taková sezónní tradice ;)