Nemáte prosím někde zkušenost s nějakým opravdu dobrým vetem přes pohybový aparát koně z Ústeckého kraje?Nebo fyzioterapeuta?Chiropraktika?
Nemohu se dovolat vetovi a zdá se mi,že moje minikobča má zřejmě bloklá záda..že mírně pokulhává jsem tu již řešila,ale to je tedy zřejmě zraněním,které asi prodělala..teď ale poslední dva dny nechce vůbec chodit,zřetelně kulhá na zadní nohy,jakoby je vybočuje ji jak to říct..kontaktovala jsem Mvdr.Horáčkovou,ta má ale bohužel plno a může nejdříve v půli května(i tak jsem si ji zamluvila) a Mvdr.Zápalkovou,ale ta se zatím neozvala..nevíte prosím o někom z Ústeckého kraje?Potřebovala bych někoho co nejdříve...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.233
Ja znam akorat Janu Roschel z karlovarska. Ale umi vic metod, prace luxus koni se fakt venovala nekolik hodin v podstate i poradila dost veci. Stala me snad i s cestovnym za spesl vyjezd trojku. Ale kus casu se koni venovala nad ramec. Mela by mit teoreticky volnejsi rezim v pripade nutnosti.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.233
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ja znam akorat Janu Roschel z karlovarska. Ale umi vic metod, prace luxus koni se fakt venovala nekolik hodin v podstate i poradila dost veci. Stala me snad i s cestovnym za spesl vyjezd trojku. Ale kus casu se koni venovala nad ramec. Mela by mit teoreticky volnejsi rezim v pripade nutnosti.
A zadarmo mi radila po telefonu a netu jeste kolik mesicu. Kdykoliv sem neco resila s achalou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já ještě můžu doporučit Jitku Thurnvaldovou - ale nevím, jak na tom bude s časem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.233
canka
napsal(a):
Moc děkuji za tipyn,domluvila jsem se nakonec s paní Janou Roschel a 27.dubna by k nám měla dorazit..snad kobylce pomůže
Dej pak prosim vedet jak dopadla navsteva. A co se zjistilo. Drzim palce :-)
Leithian moc děkuji za doporučení Jany Roschel,protože je prostě úžasná...byla u mě 2 hodiny,super přístup ke koni,hodná,trpělivá...všechno mi hezky vysvětlila,dokonce mi na mě samotný předvedla,co zrovna dělá kobyle .Kobylka byla celkově zatuhlá,celá zkřivená..takový jeden malý zatuhlý prcek .
V papírech máme: značně zatuhlý dlouhý zádový sval,křížo-kyčelní kloub posun doprava,blok spěnka a záprstí na přední noze...chudák malá..takže si prošla tlakovou masáží,akupunkturou jak jehličkovou,tak laserovou + manipulace a rovnání křížo-kyčelního kloubu a kostrče..
Paní Janu Roschel urcitě doporučuji...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.233
Jsem rada za spokojenost. Me hrozne moc pomohla s choulostivou achalou. Tak parada ze mala toho ma sice vic ale nic extremniho a da se s tim delat. Super 😊
canka
napsal(a):
Leithian moc děkuji za doporučení Jany Roschel,protože je prostě úžasná...byla u mě 2 hodiny,super přístup ke koni,hodná,trpělivá...všechno mi hezky vysvětlila,dokonce mi na mě samotný předvedla,co zrovna dělá kobyle .Kobylka byla celkově zatuhlá,celá zkřivená..takový jeden malý zatuhlý prcek .
V papírech máme: značně zatuhlý dlouhý zádový sval,křížo-kyčelní kloub posun doprava,blok spěnka a záprstí na přední noze...chudák malá..takže si prošla tlakovou masáží,akupunkturou jak jehličkovou,tak laserovou + manipulace a rovnání křížo-kyčelního kloubu a kostrče..
Paní Janu Roschel urcitě doporučuji...
Můžu se zeptat,jaký je efekt? Kobyl už nevykazuje potíže?
jesie
napsal(a):
Můžu se zeptat,jaký je efekt? Kobyl už nevykazuje potíže?
Nene,narovinu mi řekla,že první 3-4 dny po masáži to bude vypadat horší a až následně uvidím zlešení.Takže vám dám vědět ke konci týdne,jak to vypadá ano?Sama jsem na to zvědavá..
Já dnes marně hledala ten jíl na ty obklady,který mám aplikovat na tu nohu,kde je schvácení- od kloubu až dolů po spěnku...už jsem byla bezradná,jaký jíl to kurňa je,když jich je na trhu tolik...ale paní Roschel mi pak poslala odkaz,kde a jaký koupit,přesně popsala,jak obklad udělat,aby měl ten správný efekt..
canka
napsal(a):
Nene,narovinu mi řekla,že první 3-4 dny po masáži to bude vypadat horší a až následně uvidím zlešení.Takže vám dám vědět ke konci týdne,jak to vypadá ano?Sama jsem na to zvědavá..
Já dnes marně hledala ten jíl na ty obklady,který mám aplikovat na tu nohu,kde je schvácení- od kloubu až dolů po spěnku...už jsem byla bezradná,jaký jíl to kurňa je,když jich je na trhu tolik...ale paní Roschel mi pak poslala odkaz,kde a jaký koupit,přesně popsala,jak obklad udělat,aby měl ten správný efekt..
Tak děkuji :)
jesie
napsal(a):
Tak děkuji :)
Zapoměla jsem vám úplně napsat,jestli měla návštěva fyzio efekt...tak tedy opravdu měla..první 4 dny byly takové rozpačité,a bylo vidět,že to ještě není ono..ale od pátého dne byla vidět výrazná úleva a povolení svalů či jak to říct..kobylka byla před tím ve fázi,že už mě nechodila ani vítat,jen stála a pořehtávala ve výběhu.teď už mi zase chodí naproti,i když ještě trochu pokulhává,ale to už jen na tu přední nožku,kterou intenzivně řeším,která byla schvácená...vytáčení zadní nožky je pryč úplně,zatuhlá záda taky a už sama chodí dolů z kopečku,co máme ve výběhu..tam jeden čas vůbec nechodila..a konečně ji vidím odpočívat klasicky s povolenou nožkou
Takže opravdu to pomohlo a musím říct,že to za ty korunky stálo,když člověk vidí tu úlevu u toho koně..