Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.4.2019 11:53
stwort

XXX.XXX.124.254

Dobrý den,
určitě se najde někdo, kdo občas chodí vozit děti na akce - Dny dětí, Karnevaly apod.. Ráda bych se zeptala, jak se k tomu stavíte finančně - o kolik si říkáte za hodinu nebo i za každou jednotlivou jízdu?
Mockrát děkuji za odpovědi a názory

17.4.2019 13:10
Varaxi

XXX.XXX.1.226

:)
Známí vozí zadarmo, případně za občerstvení. Berou to jako reklamu.

Blízký Dům dětí a mládeže spolupracující s jezdeckým centrem vozí na akcích pořádaných DDM také zadarmo, jinak si účtují dost individuálně - jak daleko musejí dopravit koně (obvykle po kopytě), jestli vodí děvčata z jezdeckého klubu, jak velké je kolečko, kolik je atrakcí... Ale tak cca za 50 Kč na 5 minutové kolečko to přibližně vyjít může.

17.4.2019 13:15
stwort

XXX.XXX.124.254

Ok, mockrát děkuji, těch 50 se mi zdálo tak adekvátní vzhledem k tomu že jdu sama, musím se dopravit po kopytě, vymyslet nějakou jednoduchou "masku" apod.. :)

17.4.2019 15:27
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

stwort napsal(a):
Ok, mockrát děkuji, těch 50 se mi zdálo tak adekvátní vzhledem k tomu že jdu sama, musím se dopravit po kopytě, vymyslet nějakou jednoduchou "masku" apod.. :)

hlavně si k tomu vymyslete dobrou pojistku, protože v případě, že se něco stane, tak bude mít veliký problém

… a lidi jsou natolik debilní, že dokážou udělat v přítomnosti koně ledacos nepochopitelného, a odskáčete to pak Vy!

17.4.2019 20:16
sisi58

XXX.XXX.191.1

stwort napsal(a):
Dobrý den,
určitě se najde někdo, kdo občas chodí vozit děti na akce - Dny dětí, Karnevaly apod.. Ráda bych se zeptala, jak se k tomu stavíte finančně - o kolik si říkáte za hodinu nebo i za každou jednotlivou jízdu?
Mockrát děkuji za odpovědi a názory

Nejjednodušší je,nechat se najmout v rámci nějaké akce, pořadatelem. Jak píše Piši, důležitá je pojistka. A tu pořadatelé na akce s dětmi mají.
Vám dají nějakou částku a Vy budete po určitou dobu vozit. Možná nevyděláte tolik, kolik byste měla jako samostatná jednotka, ale budete zastřešená.
Dnes jsou rodiče schopní Vás hnát k soudu, když jejich dítě z koníka spadne.Byť by to třeba byla jeho chyba.

17.4.2019 21:46
stwort

XXX.XXX.129.112

Inspektor Pišišvor napsal(a):
hlavně si k tomu vymyslete dobrou pojistku, protože v případě, že se něco stane, tak bude mít veliký problém

… a lidi jsou natolik debilní, že dokážou udělat v přítomnosti koně ledacos nepochopitelného, a odskáčete to pak Vy!

Mám vyřízenou pojistku z ČJF za držení koně, to myslím že mám vyřešené

18.4.2019 07:07
sisi58

XXX.XXX.191.1

stwort napsal(a):
Mám vyřízenou pojistku z ČJF za držení koně, to myslím že mám vyřešené

Raději si to zkontrolujte. Pojišťovákům nevěřím. Měla jsem pojistku na byt, ve které jaksi nebylo zahrnuto pojištění toho, že vytopím sousedy, či je podpálím. Což je v paneláku dosti podstatné.
A další,čerstvá zkušenost z loňska. Změna pojištění, kvůli stěhování koní jinam. Najednou jsem souběžně platila pojistky dvě a kolega toho, kdo smlouvu sepsal, hleděl jak puk, co to má být.

18.4.2019 09:55
stwort

XXX.XXX.129.112

Je to přímo přes ČJF, ne přes žádného pojišťováka Rozhodně doporučuji všem, v JISu vyřízení bez problémů

21.4.2019 20:57
Dany Lip

XXX.XXX.64.140

V jízdárně kde pomáhám taky někdy vozit se platí 25 za kolečko klasické kruhovky a 100 za pět kol

Přidejte reakci

Přidat smajlík