Odřenina na kohoutku z prave strany

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sneženka26

24.4.2019 20:52
Sneženka26

XXX.XXX.126.4

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu mám kříženku kobylku ne nijak extra ostrým kohoutkem. Jezdím na ni se sedlem komora 3 hezky ji pasuje mame ho uz pres rok nebo na padu máme physio pad od barefootu zhruba od vánoc také nebyl nikdy problém vždy seděl. Před nejakou dobou jsem si, ale všimla, že má kobylka uzkou podlouhlou odreninku z prave strany kohoutku (chybi tam pouze srst kůže neporušená). Kobylka se trochu nasvalila a přelínává. Říkala jsem si, že se buď odřela ve výběhu, nebo jedině že by se ji nejak shrnula podsedlovka nebo ten pad. Zkusela jsem to pozorovat a tyden se nic nedelo tak jsem to nechala být, ale dneska koukám že je to zas malinko větší. Nejsem si stale jista jestli podsedlovka nebo ten pad jak se presvalila. Napadlo me trochu ustrihnout ti physio podložky v tom padu prijde mi ze je to docela uzke ale bojim se abych to spis nepokazila. Hlavne je mi divne ze to je jen napravo. Jde mi o to to vyresit aby se to nahodou zbytecne jeste nezhorsilo.Zajimal by me vas nazor. Foto prilozeno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík