Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.5.2019 21:31

Zdravím, jezdím jednoho hřebečka. nemá ke mně žádný respekt. Pod ostatními šlape v pohodě, na pk reaguje krásně. Ale pod sedlem... Chodí za ostatními a nedotlačím ho, bič je mu ukradený. prosím o radu

8.5.2019 21:57
Slon Indický

XXX.XXX.254.148

Jakou řadu čekáte? Kůň se neovládá bičem, a člověku, který o tomto takto uvažuje, nepatří hřebec do rukou. Celý dotaz ukazuje naprosto nulové pochopení principů práce s koňmi, a pokud majitel nechává takto jezdit na hřebci někoho jako vy, komu utíká za ostatními koňmi celá ta stáj je od základů špatně. Jediná funkční ráda je pryč z té stáje, učit se někde, kde to funguje a dát tomu pár let, za kterých nasbíráte zkušenosti s koňmi.

9.5.2019 06:49

Slon Indický napsal(a):
Jakou řadu čekáte? Kůň se neovládá bičem, a člověku, který o tomto takto uvažuje, nepatří hřebec do rukou. Celý dotaz ukazuje naprosto nulové pochopení principů práce s koňmi, a pokud majitel nechává takto jezdit na hřebci někoho jako vy, komu utíká za ostatními koňmi celá ta stáj je od základů špatně. Jediná funkční ráda je pryč z té stáje, učit se někde, kde to funguje a dát tomu pár let, za kterých nasbíráte zkušenosti s koňmi.

Naprostý souhlas.

9.5.2019 10:50
kallisto

XXX.XXX.237.35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím, jezdím jednoho hřebečka. nemá ke mně žádný respekt. Pod ostatními šlape v pohodě, na pk reaguje krásně. Ale pod sedlem... Chodí za ostatními a nedotlačím ho, bič je mu ukradený. prosím o radu

A proč se nezeptáš v té stáji těch lidí, kteří s ním pracují a funguje to?

Co čekáš, že ti tady od stolu poradíme?

Hřebec je hřebec. Pokud na něj nemáš dost zkušeností, tak s ním nemanipuluj nebo jedině pod dozorem zkušeného. Pak se nebudeš muset tady ptát.

9.5.2019 12:27
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Bič na hřebce? Tedy v tom kontextu, co píšete. No doufám, že máte dobrou úrazovou pojistku.

9.5.2019 12:46

Někteří tu zdůrazňují pohlaví koně. Podle mě je jedno, jestli je to hřebec, klisna nebo valach. Když funguje pod ostatními, bude to souviset s jezdeckým uměním. Nebo spíše neuměním. Až se vyjezdíte, bude chápat, co chcete. A bude se snažit Vám vyhovět, když se snaží i s jinými.

neverend

9.5.2019 14:24
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak nejezděte na hřebci a jezděte na jiném koni,ne? 🙂 Pokud tedy máte takovou možnost.Hřebec zatím má rozum a na bič nereaguje.Ostatním chodí krásně asi z jednoho jedinného důvodu.Holky budou zřejmě na vyšší jezdecké úrovni.🙂

Přidejte reakci

Přidat smajlík