HankaRasty

XXX.XXX.106.214
Dobrý den,
touto cestou sháním levné ustájení pro nenáročnou kobylku. Je zlatá,nekonfliktní.Na druhu ustájení mi tolik nezáleží ,stačí větší louka s malým přístřeškem.Cena ideálně kolem 2000,- proto je tato poptávka spíše pro soukromníka , kterému by toto finančně pomohlo ke svému koníkovi vzít dalšího.
Dobrý den, v této cenové relaci je to nereálné a už vůbec kolem Otrokovic. Stájí je tu hodně, ale nikde už nejde ustájení pod 3,5tis. Zdražuje se všechno hlavně seno a když momentálně stojí balík 1000,- a víc a letos to bude ještě víc, tak Vám za takovou cenu koně nikdo neustájí. Ani soukromník, protože by vašeho koně musel dotovat. Já sem ještě loni za tu cenu tady nabízela, ale letos po zimě jsem už nájemní koně zrušila (měla jsem tu 1-2 nájemní koně). Nechci majitelům vysvětlovat, že opravdu musím zdražit a že opravdu nebudu na jejich koně doplácet ze svého.
Neberte mou odpověď prosím nijak zle a přeju hodně štěstí s hledáním, ale tím, že si k někomu dáte koně tak mu tím nijak finančně nepomůžete.
No jsem soukromnik i v pozadovane lokalite, ale jak psano vyse, za tu cenu bych neustajovala ani kozu....ted jsem zdrazila na 4500,-, sice majitele koní nejsou nadseni a i se najdou taci, co odejdou, ale bohuzel niz to proste nejde.
Popravdě i tahle cena je pri dnesnich nakladech hraniční, osobne bych zdrazila víc, abych z toho měla i nejaky zisk a ne jen pokryvala naklady, ale to by me uz majitele sežrali
Ono je to těžko majitelů vysvětlovat. Já nabízela přes léto pastevko za 2tis a i to přišlo některým moc :/ prý za co to jako chci když jsou koně jen na trávě? To že se člověk o "tu trávu" musí nějak starat a nejen o ni tak to už nikdo nevidí, nikdo nevidí ty ostatní náklady co jsou potřeba na provoz, jenže to majitelé nikdy nepochopí pokud si to nezkusí.....