Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den. Jezdím již několikátým rokem a jsem zvyklá být u koní třeba 3x, o prázdninách až 7x týdně u koní. Ale držme se běžného roku. V mé stáji je to strašné. Mohla bych tedy chodit jinam, teď bych ale byla u koní jen 2x.. není to málo? Prosím, nerejte do mě, nejsem si vůbec jistá.
neverend

XXX.XXX.213.247
A jak my to máme vědět?😂 Jso lidi co jim stačí být u koní jednou za uherský roka a jsou lidi co u nich tráví všechen volný čas.🙂 To je jen na Vás jak se rozhodnete.
MišaH.

XXX.XXX.238.2
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Dobrý den. Jezdím již několikátým rokem a jsem zvyklá být u koní třeba 3x, o prázdninách až 7x týdně u koní. Ale držme se běžného roku. V mé stáji je to strašné. Mohla bych tedy chodit jinam, teď bych ale byla u koní jen 2x.. není to málo? Prosím, nerejte do mě, nejsem si vůbec jistá.
Myslíte ty dotazy vážně nebo si sem jenom chodíte dělat z lidí srandu?
Napřed téma s hřebcem, pak s gratis pronájmem, pak se asi pod tíhou kritiky přejmenujete a teď toto - co Vám na to asi kdo odpoví? Jestli je to hodně nebo málo musíte vědět sama
Těžko říct, já se ke koním dostanu v průměru 2,5 v týdnu ( někdy 4x, někdy vůbec) Je to téměř veškerý můj volný čas, takže to nepovažuji za málo.
Ale není to dost na to, abych si pořizovala vlastního koně, na druhou stranu to stačí k tomu, aby si mě pamatoval a poznal přidělený kůň v JK...