Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Andy2211

22.5.2019 15:32
Andy2211

XXX.XXX.156.2

Mám tlustějšího arábka a chtěla bych si pořídit vytrvalostní sedlo (začínáme závodit). Má někdo z vás vytrvalostní sedlo od Markuse Holsta? Jaké s ní máte zkušenosti?Případně v čem jezdíte na kulatějších koních?
http://www.equiboots.cz/index.php?route=product/product&product_id=153

22.5.2019 16:01
Arbora

XXX.XXX.192.218

To sedlo vyzerá dosť strašne a lacno už na prvý pohľad. Guľatý arab sa v podstate nedá nasedlať, vždy tam bude niečo, čo úplne nebude sedieť 100%... Keď si trochu priplatíte, zoženiete jazdené podium, to sa dá trochu nastaviť. Možno winteca so 16 posedlím, ak má kôň kratší chrbát, ale ten nie je úplne 100% na guľaté kone. Mne sa ale v isabelle jazdí dobre, aj dlhšie trate. Ako-tak sa dá napasovať Zaldi Vilas, ale to je trochu iná cenová kategória, na druhej strane, je to fakt pohodlné sedlo. Skúste sa ozvať Kysleým, maju obchod mikyfarm.cz, občas nejaké používané sedlo ponúknu na predaj.

12.8.2022 14:02
avosebur

XXX.XXX.88.203

Ahoj, také mám dobře krmeného arábka a nic nám to nevadí, užíváme si spolu. Jezdím nyní na Podium vytrvalostním, ze začátku na sezení tvrdší než jsem měla jiné sedlo, ale nyní úplná paráda, nemohu si ho vynachválit, Ivana

12.8.2022 19:13
alfi pav

XXX.XXX.30.254

Sežeňte si Pioneer Endurance, dají se sehnat z druhé ruky za celkem slušnou cenu a jsou téměř bezúdržbové

Je to jediné sedlo, co mi kdy sedlo na všechny koně včetně nenasedlatelných arabů. Navíc je hodně pohodlné i pro jezdce, dá se v něm dělat i jízdárenská práce vč. malých skoků.

Mám v něm odjetou vytrvalost do S a drezury do L úrovně, obsedala jsem v něm 3 koně

Krejda

22.8.2022 10:30
Krejda

XXX.XXX.156.2

alfi pav napsal(a):
Sežeňte si Pioneer Endurance, dají se sehnat z druhé ruky za celkem slušnou cenu a jsou téměř bezúdržbové

Je to jediné sedlo, co mi kdy sedlo na všechny koně včetně nenasedlatelných arabů. Navíc je hodně pohodlné i pro jezdce, dá se v něm dělat i jízdárenská práce vč. malých skoků.

Mám v něm odjetou vytrvalost do S a drezury do L úrovně, obsedala jsem v něm 3 koně

Souhlasím, jezdila jsem v něm, než jsem změnila jezdeckou disciplínu. Pioneer pro jezdce polštářek a sedlo mi na 3 křížovatky arabů, takže trochu mohutnější koně, sedlo parádně. Jedno je myslím na bazosi https://zvirata.bazos.cz/inzerat/155927867/vytrvalostni-endurance-sedlo-pioneer.php

Přidejte reakci

Přidat smajlík