Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2019 18:56
lodenka333

XXX.XXX.130.100

Ahoj, nechci tu po nikom házet špínu nebo zavádět zavistive diskuze na téma bohaté A. Kellerové. Jen by mě zajímalo, co vedlo k té nehodě. Dívala jsem se na video a překvapilo mě, že klisna se prakticky vůbec nedorazila. Docela mě to překvapilo u koně jejich kvalit, zajímal by mě názor, co za tím je. Něco v okolí, co zvíře vykolejilo? Nejistota jezdkyne? Nečekala bych to u tak vyskakaneho koně a zkušené jezdkyne. Co myslíte? V každém případě se snad slečna brzy uzdraví, tak nešťastně mít pod nohou kladu a ještě na ní kůň spadnout, ještě na to hrozně zranění dopadla dobře.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.5.2019 20:00

Stane se. Pády můžete analyzovat horem dolem, ale je to prostě shoda blbých okolností. Samozřejmě by se jim mělo předcházet nepřeceňováním schopností, správnou výstrojí, tréninkem koně i jezdce atd, ale to je v tomto případě samozřejmě mimo mísu. Člověk může ve vteřině spadnout ze stojícího koně hlavou na beton a taky pořádně neví, jak se tam dostal.

neverend

30.5.2019 20:52
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak to na nás obyčejné smrtelníky spadne "něco" tak maximálně do "půl mega".😂

30.5.2019 21:58
kapička

XXX.XXX.223.69

Je to zvíře, může se stát cokoliv.
Já zažila, že si se mnou na úplný rovině kleknul kůň, který jinak v pohodě lezl nahoru i dolů krpály jako by se nechumelilo. Prostě blbá náhoda, jestli se zamyslel nebo koukal kde co litá a už jsme klečeli.
Nebo jsem viděla rutinovaného školního koně, který chodil 10 let klusové kavalety i s "pytlem brambor" na zádech, vždycky si to sám naměřil, protáhl nebo zkrátil krok, ani kopytem neťuknul a jednoho dne se to nějak sešlo, nevyšlo to, kůň o zvýšenou kavaletu zakopl/šlápl přímo na ni a šli s jezdcem do kotrmelce. Vidělo to několik lidí a nikdo nechápal.

xylo

31.5.2019 22:18
xylo

XXX.XXX.23.9

Nemáte to video? Nemůžu ho nikde najít. Díky.

neverend

31.5.2019 23:04
neverend

XXX.XXX.213.247

Video zřejmě neexistuje.

neverend

1.6.2019 14:27
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak zaplať bůh koník v pořádku.🙂 Jí dají do kupy lékaři.

2.6.2019 17:46
polárka.15

XXX.XXX.228.120

To si už děláte pr*el ne?? Kůň přibrzdí před skokem, proletí jím, sám kůň spadne, jezdkyně tedy letí automatcky taky k zemi a vy se divíte, že spadla? To snad ani není možný.

3.6.2019 09:06

polárka.15 napsal(a):
To si už děláte pr*el ne?? Kůň přibrzdí před skokem, proletí jím, sám kůň spadne, jezdkyně tedy letí automatcky taky k zemi a vy se divíte, že spadla? To snad ani není možný.

Myslím že nahoře zakladatelka spíš myslela jak je možné že kůň za čtvrt miliardy před skokem zavaha...
Ono asi se v tomhle případě zapomíná na to, že i drahý kůň je prostě kůň, který má svoje potřeby, svoje myšlení, stejně jako jezdec na zádech a stycnout může fakt jakýkoliv kůň od školního poníka z horní dolní nebo mistrovského kone ze zahraničí...

3.6.2019 14:15
pupanec

XXX.XXX.110.248

Tak hlavně kobyle je u zadele kolik za ní zaplatili.....pořád je to jenom kůň....ne stroj bez chyb....

neverend

3.6.2019 14:21
neverend

XXX.XXX.213.247

To je jako tvrdit,že drahá auta jsou bezpečná a že se v nich nemůže nikomu nic stát.🙂 Podobně kůň za čtvrt miliardy je pořád kůň.I když je tedy opravdu krásná.🙂 Myslím kobylku samozřejmě.😂

3.6.2019 14:22
lenacia

XXX.XXX.173.31

Něco podobného se stalo mé kamaradce, když zkoušela nového koně na parkur. Prostě jela na překážku kobyla dychtivá a najednou vjela do překážky a obě skončily na zemi.
Popsala to stylem že kobyla už byla hlavou za překážkou a úplně zapomněla že ji ještě musí skočit a už se soustředila na další skok.

6.6.2019 10:03
Antisgarcia

XXX.XXX.100.103

Prvně je třeba si uvědomit že je naprosto jedno zda se jedná o koně za pár šlupek nebo několik míčů.Pořád je to zvíře, který se prostě v poslední chvíli může rozhodnout že nechce skočit, zapomene se zvednout, cokoliv. Je tu tolik věcí co se může tomu zvířeti honit hlavou a my to prostě ze sedla nijak neovlivníme ať už jsme zkušení jezdci jakkoliv.

8.6.2019 16:25
Vonhil

XXX.XXX.246.50

Zive bytosti chybuji, to je uplne normalni. Spickovi ridici F1 bouraji, spickovi lyzari padaji, spickovi matematici delaji chyby.

Přidejte reakci

Přidat smajlík