Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hafling94

3.6.2019 16:45
Hafling94

XXX.XXX.91.25

Zdravím koniari, akého kentaura, poprípade inú značku sedla, by ste odporúčali na haflinga a hucula ? A akú komoru zvoliť ?

3.6.2019 18:08
lenacia

XXX.XXX.173.31

Zdravím, jaké boty z deichmanna případně jiného obchodu s botami byste mi doporučili na holku a kluka? A jakou velikost zvolit?

Hafling94

3.6.2019 19:10
Hafling94

XXX.XXX.91.25

Och, tak prepáčte, že som sa vôbec opýtala ... asi sa v živote dosť nudíte, ak radi šprtáte do druhých ľudí.. úprmine mi je vás ľúto :( .. ale tak myslím, že unisex adidasmi nič nepokazíte :))

3.6.2019 19:26
lenacia

XXX.XXX.168.82

Hafling94 napsal(a):
Och, tak prepáčte, že som sa vôbec opýtala ... asi sa v živote dosť nudíte, ak radi šprtáte do druhých ľudí.. úprmine mi je vás ľúto :( .. ale tak myslím, že unisex adidasmi nič nepokazíte :))

Každý kůň má jistá záda, každý kůň je má nějak stavěná, nějak široká. Dle jeho matky dle otce, přibližně dle plemena, ale prostě i když by si to každý od výrobců po majitele přál, neexistuje žádná univerzální velikost na jedno plemeno.
Vaše otázka je tedy tak trochu k ničemu, protože sem přijde jeden majitel haflinga a ten vám řekne, plácnu, že jezdí v Senece s otevřenou komorou 2, a pak přijde další a ten jezdí haflinga v webley sedlu s černou komorou, další má zase jiné sedlo na hucula a komoru má 3... Jenže to že to sedlo sedí jejich koni neznamená že bude sedět vašemu, protože treba ten váš má jinak lopatky a to sedlo mu na ně tlačí, nebo je moc široký a dvojková komora mu nepadne, nebo jsou zadní sedlové polštáře u daného sedla pro vašeho kone moc nízké a sedlo bude padat dozadu... A nebo sice trefíte cca padnoucí sedlo, ale zjistíte že vůbec nevyhovuje vám a necítíte se v něm dobře, sedlo musí padnout koni i jezdci, nemluvě o faktu že nevíme zda chcete univerzál nebo raději drezurní....
Je to jako u bot, těch si člověk taky musí vyzkoušet několik než si vybere ty co mu sedí podle vlastního pocitu.

3.6.2019 20:09
keira

XXX.XXX.26.11

Z jakého jste okresu? Mám na prodej sedlo pro širšího koníka, wintec wide. Středočeský kraj.

Přidejte reakci

Přidat smajlík