Scháním koníka do pronájmu s odvozem do vlastní stáje

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anička1

3.6.2019 19:53
Anička1

XXX.XXX.253.192

Dobrý den, jmenuji se Anna a sháním touto cestou koně do pronájmu s odvozem do vlastní stáje. Je mi 14 let, ale toto rozhodnutí činím se souhlasem a podporou mých rodičů, kteří by zajistili vše potřebné včetně smlouvy o pronájmu atp. Na můj věk si troufám říci, že jsem zodpovědná a spolehlivá - kůň by nebyl v mém pronájmu poprvé a již mám s pronájmem zkušenosti ( v pronájmu jsem měla již jak pony, tak velké koně a to jak v polovičním pronájmu tak v pronájmu celém). Aktivně se věnuji ježdění přibližně 10 let, ovládám všechny chody koně, úspěšně jsem se účastnila již i hobby soutěží. Koně si připravuji mimo jízdárnu také v terénu, kde zvládám jak tlačivější,hrubší tak i dopředné,jemné koně. Samozřejmostí jsou pro mě tréninky pod odborným cvičitelem, kterého mám k dispozici přímo v areálu ustájení.

Co nabízím: Individuální přístup, lásku,excelentní péči a krásný domov. Koník by byl ustájen v soukromé parkurové stáji na Praze-západ v režimu 24/7 s přístřeškem a s celodenním přístupem vody a sena. Krmení samozřejmostí. K dispozici máme jízdárnu s velice kvalitním povrchem s geotextilií, stejně jako kruhovku, mycí box a krásné, velké výběhy.

Co hledám:
Koníka, který by se se mnou mohl věnovat parkurovému sportu na hobby / ofi úrovni, připravit mě na zkoušky ZZVJ a dále mě posunovat v mých jezdeckých zkušenostech.

Bližší informace ráda podám do SZ / po emailu / v telefonu

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.6.2019 21:57

Tedy, vhodného kone nemám, ale slečnu chválím za krásný sofistikovaný inzerat 😊 přeji ať koníka najdeš co nejdřív.

3.6.2019 22:33

anička 1: Pokud je to takto vše ideální, proč by to nemohl být vlastní kůň? Je překážka pořizovací cena? Myslím, že pokud rodiče souhlasí s pronájmem a dalšími okolními platbami, nebylo by od věci je trochu "přesvědčit", že investice do vlastního koně by byla vhodnější.

Přidejte reakci

Přidat smajlík