neverend

XXX.XXX.213.247
Odplevelovací vlákno.😂 Když se někde začne někdo hádat,tak se přesuneme sem a dovyhádáme se tady.Ušetříme tím spoustu práce "natěračům" i adminovi.😂
neverend

XXX.XXX.213.247
lenacia
napsal(a):
Mám lepší nápad... Jakmile budeš chtít někde něco napsat, napiš to rovnou sem a ušetříš nás všechny 💪
Vždyť já už odešel odsud několikrát a Vy jste se tu hádali vesele dál mezi sebou i beze mne.😂 Vždyť ty to musíš přece Leni vědět nejlépe.Po tobě se svezli už mockrát.Když nejsi k mání ty,tak je to Zlatka.🙂 Nebo klidně někdo nový se trochu nešikovně zeptá a už to jede.😂 Záleží prostě na náladě některých lidí a jak se vyhajali asi.🙂 Jinak je marná snaha mě odsud "vyhnat".Jsou prostě na světě věci které nejdou ať chceš jakkoliv.Víš jak se to říká,ne? Pokud chceš někoho fakt poznat,tak s ním buď musíš dědit nebo ho "nas*at".Tak to už jsem myslím poznal tak nějak všechny tady.😂
neverend
napsal(a):
Vždyť já už odešel odsud několikrát a Vy jste se tu hádali vesele dál mezi sebou i beze mne.😂 Vždyť ty to musíš přece Leni vědět nejlépe.Po tobě se svezli už mockrát.Když nejsi k mání ty,tak je to Zlatka.🙂 Nebo klidně někdo nový se trochu nešikovně zeptá a už to jede.😂 Záleží prostě na náladě některých lidí a jak se vyhajali asi.🙂 Jinak je marná snaha mě odsud "vyhnat".Jsou prostě na světě věci které nejdou ať chceš jakkoliv.Víš jak se to říká,ne? Pokud chceš někoho fakt poznat,tak s ním buď musíš dědit nebo ho "nas*at".Tak to už jsem myslím poznal tak nějak všechny tady.😂
"odešel odsud někoikrát" no právě že neodešel... jen to pořád tvrdí a pak přileze zpátky...
Tady nejde o to že se hádáme či nehádáme, že máme každý jiný názor či nemáme, že někdo s někým nesouhlasí. Že někdo někomu nesedne, to je normální a od toho je to diskuze...
Ale ty seš tady jen jako troll chápeš? Tvoje příspěvky v diskuzi jsou off topic, pokud to zrovna není diskuze s názvem "kolik mrtví lze nrvat do koně za 5 minut", tak nemáš nic čím bys plnohodnotně přispěl chápeš?
Že se někde dohadujeme o udidlech a kdo jaká používá, případně proč kůň nedělá to či ono nebo naopak dělá, to je součást diskuze proto zde diskutujeme... A pak přijdeš ty a řekneš že kůň má mít v hubě deset kilo mrkve, Čína bojuj se Zanzibarem, a ty máš doma bambitky...
Nikdo tě 'nevyhání', jen by každej chtěl mít kočně pokoj od těch tvých nesmyslů co tu nemaj co dělat... vpodstatě nejideálnější by bylo ti celoplošně změnit barvu textu na barvu pozadí a byl by klid!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Nechápe. Kdyby chápal, pochopil by už dávno.
neverend

XXX.XXX.213.247
Já úplně teď přesně nevím o čem mluvíte? Jen jsem připustil že třeba p.Jahoda může mít i pravdu v diskuzi o vrběticích a zase to skončí vlastně u mrkve bez mého přičinění.Paní se ptá proč jí nejde zbušit koně tak jako tatínkovi a já jsem jen napsal co si o tom myslím.Nic o bambitkách a nadcházejících událostech bych nepsal,kdyby jste se do toho zase nenavezli Vy s Couďasem.🙂 Jinak někdy by fakt někteří dotazující se udělali lépe,kdyby na koně nelezli a raději jim přinesli něco "na zub".Rozhodně pro koně by to byla lepší volba.🙂 Pozoruj na co se tu někteří ptají a to pro boha jezdí na koni.Viz odřené ruce od otěží.😂
neverend
napsal(a):
Já úplně teď přesně nevím o čem mluvíte? Jen jsem připustil že třeba p.Jahoda může mít i pravdu v diskuzi o vrběticích a zase to skončí vlastně u mrkve bez mého přičinění.Paní se ptá proč jí nejde zbušit koně tak jako tatínkovi a já jsem jen napsal co si o tom myslím.Nic o bambitkách a nadcházejících událostech bych nepsal,kdyby jste se do toho zase nenavezli Vy s Couďasem.🙂 Jinak někdy by fakt někteří dotazující se udělali lépe,kdyby na koně nelezli a raději jim přinesli něco "na zub".Rozhodně pro koně by to byla lepší volba.🙂 Pozoruj na co se tu někteří ptají a to pro boha jezdí na koni.Viz odřené ruce od otěží.😂
a tady to vidíš, slečna sezeptala na něco co je kontroverzní ALE současně je to otázka ohledně koní a ohledně něčeho, co slečnu zajímá a na co zdejší kolektiv může odpovědět svým názorem na danou věc, kdy ste víceméně shodli a hledaji vysvětlení pro problém, který zadavatelka popsala.
Ano, tam si víceméně zcestný nebyl, zřejmě tím že dominance a respekt je něco co běžně řešíš ačkoliv podle mě si to popsal trochu špatně, ale to je of topic.
Pan JahodaPavel je taková zvláštní osobnost, má na věci svůj osobní názor, mě bohatě stačí to co produkuje diskuz kde doporučuje střílet po kočkách vzduchovkou protože toxoplazmoza hadr...
A celkově prostě je to o tom, že ty jen hledáš důvod proč na tebe máme být naštvaní, proč nás tím tak otravuješ... Tam to taky začalo jednoduše tím, že si zase strčil zkušené chovatele do pytle 'ti špatní' a Laiky co mají v kapsách mrkičky na 'ti dobří'.... ale ok jenže co se pak stane, z mrkve přejdeš na RAM a bity.. na koňské diskuzi o koních ve špatném zdrav. stavu z jistého statku.
A jen kvůli tvému otravování pak musí vedení ifauny přijít a zavírat tu fóra.
A rozedrané otěže, hned na začátku slečna píše, že je začátečník, takže lze pochopit, že jí třeba hned nedošlo, že může použít rukavice. Což ovšem vidím jako vinu trenéra, že to sám nedoporučí. Nevidím důvod se tomu tak uboze smát, ano je to možná úsměvné, ale vysmívat se tomu stylem, že ten člověk nesmí lézt na koně, to je od tebe opravdu hodně trapné meifi
Uživatel s deaktivovaným účtem

lenacia
napsal(a):
"odešel odsud někoikrát" no právě že neodešel... jen to pořád tvrdí a pak přileze zpátky...
Tady nejde o to že se hádáme či nehádáme, že máme každý jiný názor či nemáme, že někdo s někým nesouhlasí. Že někdo někomu nesedne, to je normální a od toho je to diskuze...
Ale ty seš tady jen jako troll chápeš? Tvoje příspěvky v diskuzi jsou off topic, pokud to zrovna není diskuze s názvem "kolik mrtví lze nrvat do koně za 5 minut", tak nemáš nic čím bys plnohodnotně přispěl chápeš?
Že se někde dohadujeme o udidlech a kdo jaká používá, případně proč kůň nedělá to či ono nebo naopak dělá, to je součást diskuze proto zde diskutujeme... A pak přijdeš ty a řekneš že kůň má mít v hubě deset kilo mrkve, Čína bojuj se Zanzibarem, a ty máš doma bambitky...
Nikdo tě 'nevyhání', jen by každej chtěl mít kočně pokoj od těch tvých nesmyslů co tu nemaj co dělat... vpodstatě nejideálnější by bylo ti celoplošně změnit barvu textu na barvu pozadí a byl by klid!
Leni, nevyjadřuj se za všechny. Mně meifi a jeho příspěvky vůbec nevadí a nepřekáží.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Proč někomu něco radit a utrácet čas, který muzu věnovat něčemu užitečnějšímu, když jednak lidi slyší jen to, co chtějí slyšet, a pak se snažíte vysvětlovat svou zkušenost, ale tenhle oblíbenec vás smete svými neoblomnými argumenty a udělá z vás hlupáka. Nejsem počítačový expert, nejsem ani expert na koně. Mně vadí současný společenský stav ve všech oborech "na názor má právo každý, ale neshoduje li se s mým, jsi vyloucen". I když tady člověk uzná chybu, i když je sebe více tolerantní vůči názorům, se kterými nesouhlasí přes nabyté zkušenosti, je stejně ušlapán, nelze to vydržet. Drzi jen ti....
A když už se nakousla Atlantida, k jejímu poslednímu prispevku o kolice a pobytu na klinice nenapsal nikdo ani popel. To je také smutné, ne?
Nebudu tady jako pan nekonečný teatrálně odcházet a odjíždět do Ameriky, ale já nemám k 98% příspěvků co říct, tak raději mlčím. A možná by bylo lepší nejen mlčet, ale i necist. K tomuhle fakt už nemám co říct, někdo rád má, někdo nemá.
Přeji všem, ať jsou jejich kone dle jejich představ a hlavně zdraví. Pak by tu možná někdy zavládla přátelská atmosféra.
neverend

XXX.XXX.213.247
napsal(a):
Leni, nevyjadřuj se za všechny. Mně meifi a jeho příspěvky vůbec nevadí a nepřekáží.
Díky moc.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Jo jatka na rajčeti. No tam to bylo stejný jako tady s Vama. Ať měl člověk seberealny argument, jednou dal koně na jatka, je čuně, a proto nemá koně a vůbec zvirata rád. Ostatní by to nikdy v životě neudělali, ale do takové situace se zároveň nikdy nedostali, jen prostě odsoudili. A jestli by si díky jejich iniciativě tenkrát o mně někdo něco myslel a já se nemohla bránit? I když se člověk bránil, a dokonce i dalších pár lidí, nemělo to smysl. Jely si svou, jako Vy tady. Takže trošku irelevantní, ale dobrý. Jsem ráda, že jsem takto utkvela v paměti.
Až budete opět pomáhat paní Visnakove, zavedte řeč na koně Quantica, však uvidíte, co se o mně dozvíte.

coudas- proč se pořád snažíte obhajovat? pochybujete snad o sobě a svých rozhodnutích?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
napsal(a):
coudas- proč se pořád snažíte obhajovat? pochybujete snad o sobě a svých rozhodnutích?
Nerozumím.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nerozumím.
Dost lidí, pokud jsou si jistí sami sebou a stojí si za svými rozhodnutími, nechávají řeči provokatérů chladnými a ignorují je. Maximálně jednou uvedou na pravou míru a pak to nechají být. Boj s větrnými mlýny.
V některých případech ignorance sice nepomůže úplně úplně, ale omezí se na sem tam na popíchnutí, lepší v tichosti přejít a pomyslet si něco o protistraně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
kapička
napsal(a):
Dost lidí, pokud jsou si jistí sami sebou a stojí si za svými rozhodnutími, nechávají řeči provokatérů chladnými a ignorují je. Maximálně jednou uvedou na pravou míru a pak to nechají být. Boj s větrnými mlýny.
V některých případech ignorance sice nepomůže úplně úplně, ale omezí se na sem tam na popíchnutí, lepší v tichosti přejít a pomyslet si něco o protistraně.
Aha, děkuji.
neverend

XXX.XXX.226.145
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jo jatka na rajčeti. No tam to bylo stejný jako tady s Vama. Ať měl člověk seberealny argument, jednou dal koně na jatka, je čuně, a proto nemá koně a vůbec zvirata rád. Ostatní by to nikdy v životě neudělali, ale do takové situace se zároveň nikdy nedostali, jen prostě odsoudili. A jestli by si díky jejich iniciativě tenkrát o mně někdo něco myslel a já se nemohla bránit? I když se člověk bránil, a dokonce i dalších pár lidí, nemělo to smysl. Jely si svou, jako Vy tady. Takže trošku irelevantní, ale dobrý. Jsem ráda, že jsem takto utkvela v paměti.
Až budete opět pomáhat paní Visnakove, zavedte řeč na koně Quantica, však uvidíte, co se o mně dozvíte.
Quantica byla ta "zlá" kobyla?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
neverend
napsal(a):
Quantica byla ta "zlá" kobyla?
Ne, ona byla úplně hodná.
neverend

XXX.XXX.226.145
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ne, ona byla úplně hodná.