Uzavřená diskuze Statek Vrbice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2019 09:00
jesie

XXX.XXX.35.227

Ahoj,

dost mě zarazilo chování administrátorů ifauny a uzavření slušné diskuze o Statku Vrbice.
Tak jsem jen chtěla dát najevo,že jsem jim psala oficiální zprávu,aby se mi k tomu vyjádřili,proč v demokratické společnosti
probíhá cenzura témat,které se zde smí probírat.

Jejich vyjádření vám sem překopíruji,pokud nějaké bude.

Aby nedošlo k nedorozumění,se statkem Vrbice mám osobní zkušenost.

Neregistrovaný uživatel

22.6.2019 11:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Omlouvám se, že jsem to narušila.

neverend

22.6.2019 13:40
neverend

XXX.XXX.213.247

To bude asi tím,že ifauna si toto právo vyhrazuje již v podmínkách se kterými jsme všichni museli souhlasit.🙂 Taky bez pardonu se tu řeší určitý "subjekt" který k diskuzi jaksi nebyl přizván a může ho to poškozovat.Jestli někdo jedná tak či onak nepřísluší hosnotit nám.Pro příklad by bylo taky velmi nepříjemné třeba pro Couďase,kdyby jí tu začali "drtit" ty holky jako tehdy na FB a Couďas by se nemohla bránit,protože by tu nebyla..Tak my bysme v podstatě akorát dostali snůšku pomluv a lží,ze kterých bysme si uděleli o Couďasovi mylný "obrázek".Sorry Couďas že Vás do toho tahám,ale mě lepší "figurant" nenapadl.😂

22.6.2019 14:10
lenacia

XXX.XXX.173.31

neverend napsal(a):
To bude asi tím,že ifauna si toto právo vyhrazuje již v podmínkách se kterými jsme všichni museli souhlasit.🙂 Taky bez pardonu se tu řeší určitý "subjekt" který k diskuzi jaksi nebyl přizván a může ho to poškozovat.Jestli někdo jedná tak či onak nepřísluší hosnotit nám.Pro příklad by bylo taky velmi nepříjemné třeba pro Couďase,kdyby jí tu začali "drtit" ty holky jako tehdy na FB a Couďas by se nemohla bránit,protože by tu nebyla..Tak my bysme v podstatě akorát dostali snůšku pomluv a lží,ze kterých bysme si uděleli o Couďasovi mylný "obrázek".Sorry Couďas že Vás do toho tahám,ale mě lepší "figurant" nenapadl.😂

to je úchvatný jak dokážeš vytáhnout věci a informace co si na lidi pamatuješ, jen abys to prostě mohl rozmáznout a tím vyvolat konverzaci a případný konflikt s danou osobou.... to je přesně to o čem mluvím, ty seš fakt prvotřídní troll. jen místo prvního L je T

22.6.2019 14:17
jesie

XXX.XXX.162.139

neverend napsal(a):

Tato odpoved je absolutně mimo téma ,myslím,ze by ji tedy administrátor měl zakázat....pokud je tedy nový trend,ze se budou zakazovat témata “mimo mísu”.
V příloze zasilam odpoved ifany

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.6.2019 14:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hmmm mi to přijde, že se diskuze uzamkla až poté, co se couďas a já navezla do Meifiho. Bylo tu x jiných diskuzí, které řešily nepoctivé prodejce či jiné lidi a nikdy se to nezamklo i když to bylo vyhrocenější než Vrbice. Je zvláštní, že diskuze "Je to normální" ohledně koňařských youtuberek se smázla poté co se Meifi odhalil a ukázal co je zač. Hned nato je meifi zpět s novou přezdívkou. Nyní se to snaží nějak obhájit jakože pravidla ifauny.......fakt zvláštní....

neverend

22.6.2019 14:36
neverend

XXX.XXX.213.247

Devčata tohle je prostě normální..Nezúčastněná osoba prostě má pohled na věc malinko jiný.Myslíte že ty naše žabomyší války někdo rád řeší a zajímají ho? Už s tím admina prosím neotravujte.Má na práci mnohem důležitější věci.☺️Jste holt těžce zaujatý proti mě a zakazujete mi něco na co nemáte sebemenší právo.Hele ale alespoň si procvičíte trpělivost se mnou v diskuzi.U koní to pak využijete ke zlepšení práce s ním a i komunikace se třeba posune na novou úroveň.Trpělivost je u koní totiž moooc potřeba,ne? 😂

Neregistrovaný uživatel

22.6.2019 14:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Uzamkne se toto vlákno, protoze je mimo mísu, nebo to někdy nahlásí?

Já sice nevím, o čem se se mnou a fb jedná, ale máte-li potřebu mě používat, tak aspoň k věcem, který se staly. Já tu taky založila téma, kdy si n mne půl ifauny smlslo. A že se probírá o nás bez nás? Jesus, kolik takových věcí probíhá, v reálu, na netu ... Ne, fakt reagovat byla zas moc je blbost.

neverend

22.6.2019 15:08
neverend

XXX.XXX.213.247

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Uzamkne se toto vlákno, protoze je mimo mísu, nebo to někdy nahlásí?

Já sice nevím, o čem se se mnou a fb jedná, ale máte-li potřebu mě používat, tak aspoň k věcem, který se staly. Já tu taky založila téma, kdy si n mne půl ifauny smlslo. A že se probírá o nás bez nás? Jesus, kolik takových věcí probíhá, v reálu, na netu ... Ne, fakt reagovat byla zas moc je blbost.

Couďas vždyť já tohle vůbec ani v nejmenším nemyslel proti Vám. Tehdy jste tu dávala sama ty komenty některých děvčat kvůli tomu koni co skončil "blbě".Četl jsem to celé a teď si vzpomínám že to nebylo na FB,ale to je v podstatě jedno kde.Tak mě jen napadlo to připodobnění k Vám a Vaší situaci.Vážně v tom není žádný špatný úmysl.

neverend

22.6.2019 15:24
neverend

XXX.XXX.213.247

jesie napsal(a):
Tato odpoved je absolutně mimo téma ,myslím,ze by ji tedy administrátor měl zakázat....pokud je tedy nový trend,ze se budou zakazovat témata “mimo mísu”.
V příloze zasilam odpoved ifany

Vždyť Vám tam odpověděli celkem jasně a srozumitelně.Můžete pokračovat věcně a slušně v diskuzi.🙂 Já jsem si jen postěžoval jak mi je takových koní líto a Sisi my napsala něco o "neználcích" na což jsem reagoval co je horší případ.To se pořád alespoň vzdáleně týkalo Vrbic a "starostlivosti" o koně dle tamních představ.Pak už se do toho vložil Couďas a mrkev s trestnými body pro sisi a hurá upálíme Meifiho i s mrkví.😂 Já fakt za tohle nemůžu.

22.6.2019 15:27
lenacia

XXX.XXX.173.31

neverend napsal(a):
Vždyť Vám tam odpověděli celkem jasně a srozumitelně.Můžete pokračovat věcně a slušně v diskuzi.🙂 Já jsem si jen postěžoval jak mi je takových koní líto a Sisi my napsala něco o "neználcích" na což jsem reagoval co je horší případ.To se pořád alespoň vzdáleně týkalo Vrbic a "starostlivosti" o koně dle tamních představ.Pak už se do toho vložil Couďas a mrkev s trestnými body pro sisi a hurá upálíme Meifiho i s mrkví.😂 Já fakt za tohle nemůžu.

že ty n ezmíníš svoje počítačové hatmatilky to je až směšné... pokrytče

neverend

22.6.2019 16:07
neverend

XXX.XXX.213.247

lenacia napsal(a):
že ty n ezmíníš svoje počítačové hatmatilky to je až směšné... pokrytče

Moc lidí zde má potíže s abstrakcí.🙂 To přece je jen příklad jak i věc považovaná "odborníky" za samozřejmost vůbec samozřejmá být nemusí.Vždyť to víme přeci všichni jak jeden vet by psa utratil a druhý mu zachrání život.🙂 Fakticky mají oba před jménem stejný titul a tudíž by měli být rovnocenní.Tady ten příklad s tou RAM zranitelností je v podstatě dost podobný.Dokoce výrobci pamětí měli za to,že zneužití je nemožné a hele ho kluka "bloňďatého" jak "otitulovaným borcům" vytřel zrak.😂

22.6.2019 16:55
Arbora

XXX.XXX.212.221

Bežte už kua do pr.dele s tým vaši dohadovaním, máte svoju tému, píšte si o hov.ne tam a neza.sierajte fakt každú diskusiu.
Ďakujem.

neverend

22.6.2019 17:19
neverend

XXX.XXX.213.247

Ale tentokrát jste Arboro OT VY.😂 Tohle jé téma o uzavření témata Vrbice a to my tu právě probíráme.🙂

Přidejte reakci

Přidat smajlík