Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

22.6.2019 23:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Kvůli uzamčení vlákna dávám prostor dále diskutovat. Dle mě mají lidi právo vědět co se u této chovatelky děje. Musí vědět a znát rizika o koních z jejího chovu.

Admini Fauny. Uvědomte si prosím že ne každému zde bude vše vonět a též je třeba si uvědomit že tato farma je velice riziková, problémová a pro zájemce o koupi koní odtud nebo jejich spolupracovníků i velice nebezpečná.
Faktem je že sem zavlekli hříběcí, a paní falšovala i testy PSSM. Není příjemné koupit koně za nemalé peníze nemocného a nebo nedej bože si do stáje zavléci i něco jako je ta hříběcí načež ohrozí všechny koně ve stáji.

Lidi mají právo na informace a protože paní dál prodává koně vlákno nebude vyčerpané. Čili nevidíme nikdo důvod k uzamykaní témata

23.6.2019 11:09
kallisto

XXX.XXX.168.18

Mate dojem ze ta diskuze neni dostatecnym varováním na tech x stránkách?

Kam ta diskuze dal povede? Jen k hadkam mezi lidmi zde. Kdo ma vic info a tolik touzi se o ne podelit necht zde nechá na sebe verejne kontakt. To mi prijde fer a dostacujici.

Stale maji vsichni moznost obratit se na příslušné organy aby celou vec resili.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 13:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

kallisto napsal(a):
Mate dojem ze ta diskuze neni dostatecnym varováním na tech x stránkách?

Kam ta diskuze dal povede? Jen k hadkam mezi lidmi zde. Kdo ma vic info a tolik touzi se o ne podelit necht zde nechá na sebe verejne kontakt. To mi prijde fer a dostacujici.

Stale maji vsichni moznost obratit se na příslušné organy aby celou vec resili.

Ano mám dojem. Protože chovatelka dál v tomto ohledu podniká budou se množit další problémy s ní spojené. Lidi mají mít možnost dál diskutovat a upozornit na nové problémy v tomto chovu. At už to je hubená kobyla s hříbětem nebo další případná nemoc

23.6.2019 13:47
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ano mám dojem. Protože chovatelka dál v tomto ohledu podniká budou se množit další problémy s ní spojené. Lidi mají mít možnost dál diskutovat a upozornit na nové problémy v tomto chovu. At už to je hubená kobyla s hříbětem nebo další případná nemoc

Dejte s tím pokoj, Melete furt dokola.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 13:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

jahodapavel napsal(a):
Dejte s tím pokoj, Melete furt dokola.

A s čím? Že podvádí lidi, falšuje testy atd...? Nejste náhodou s paní příbuzný že jí tak bráníte?? Co vůbec děláte na konské diskuzi? Když máte psy a prodáváte kozlíky? Lidi mají právo na informace a to nové i staré

MišaH.

23.6.2019 14:23
MišaH.

XXX.XXX.252.133

A s čím? Že podvádí lidi, falšuje testy atd...? Nejste náhodou s paní příbuzný že jí tak bráníte?? Co vůbec děláte na konské diskuzi? Když máte psy a prodáváte kozlíky? Lidi mají právo na informace a to nové i staré

Chovatelku neznám a její jednání obhajovat nebudu, ale už tu bylo napsáno víc než dost, kdo chce najde si to a dá si pozor, není důvod se k tématu donekonečna vracet.

Základní problém - kde je poptávka, bude nabídka. Kdyby lidi vybírali s rozumem a né podle současné módy, nebyl by důvod dovážet zmetky a falšovat testy.

A osobně mě překvapuje, že právě Vy máte potřebu takové diskuze iniciovat - sama jste tu byla terčem nekonečných kritik. Máte už své (3,4...10?) koně v pořádku? A co ty praštěný holky, kterých jste se tak zastávala? Už dostaly rozum, nebo jim mám založit nové téma? Asi ne, že? A přitom o chování puberťáků ke zvířatům by se rozhodně diskutovat mělo

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 14:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

MišaH. napsal(a):
Chovatelku neznám a její jednání obhajovat nebudu, ale už tu bylo napsáno víc než dost, kdo chce najde si to a dá si pozor, není důvod se k tématu donekonečna vracet.

Základní problém - kde je poptávka, bude nabídka. Kdyby lidi vybírali s rozumem a né podle současné módy, nebyl by důvod dovážet zmetky a falšovat testy.

A osobně mě překvapuje, že právě Vy máte potřebu takové diskuze iniciovat - sama jste tu byla terčem nekonečných kritik. Máte už své (3,4...10?) koně v pořádku? A co ty praštěný holky, kterých jste se tak zastávala? Už dostaly rozum, nebo jim mám založit nové téma? Asi ne, že? A přitom o chování puberťáků ke zvířatům by se rozhodně diskutovat mělo

Mě je jedno o kom se diskutuje ale nevidím důvod vlákna zamykat. Holkám jsem své řekla ale kobylu jsem jejich krom fotek neviděla. Pouze se mi nelíbilo chování vás dospělých a zkušených k puberťákům.

Ano koně mám v pořádku dokonce jsem investovala 100 tisíc do roční klisny na léčbu. Takže já mám svědomí čisté.

MišaH.

23.6.2019 14:46
MišaH.

XXX.XXX.252.133

Ano koně mám v pořádku dokonce jsem investovala 100 tisíc do roční klisny na léčbu.

No, tak tím si trochu protiřečíte ale nerozebírejme to.

Je dobře, že jste se to snažila řešit, hodně lidí by do toho asi nešlo.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 14:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

MišaH. napsal(a):
Ano koně mám v pořádku dokonce jsem investovala 100 tisíc do roční klisny na léčbu.

No, tak tím si trochu protiřečíte ale nerozebírejme to.

Je dobře, že jste se to snažila řešit, hodně lidí by do toho asi nešlo.

Momentálně je klisna v pořádku už se jen hojí pooperační rána Těžká kolika byla trochu čára přes rozpočet ale koně mám ráda tak jsem to zaplatila bez ohledu na to že to je jen jak by někteří řekli blbej kříženec. Dokonce musela na operace 2. A chvilkami to vypadalo opravdu zle. Neměla jsem o čem přemýšlet.

Pochybuji že by paní z Vrbic udělala to samé.

neverend

23.6.2019 15:05
neverend

XXX.XXX.213.247

Konečně taky někdo,kdo Zlatku za tohle pochválí.🙂 Zlatko557 skvělá práce a přeji ať se daří Vám i koníkovi.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 15:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

neverend napsal(a):
Konečně taky někdo,kdo Zlatku za tohle pochválí.🙂 Zlatko557 skvělá práce a přeji ať se daří Vám i koníkovi.

O pochvalu ani tak nešlo paní se ptala odpověd dostala. My všichni jsme rádi že klisna přežila. doslova přežila svojí smrt. Taky to mohlo dopadnout že nemusela přežít.

Za život klisny vděčím i ustajovatelům kteří vše řešili. Já byla zrovna jako na potvoru v práci. Překvapila jsem hodně lidí i veterináře že jsem bez váhání odsouhlasila odvoz na kliniku a případnou operaci. Snad už bude jen dobře a už si tohle malá nezažije.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 15:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Paráda. Vrbice 2, aneb jak Atlantida chránila svého koně....

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 15:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Paráda. Vrbice 2, aneb jak Atlantida chránila svého koně....

Koliku může mít i váš kůň když jsme u toho. Takže bych mlčela.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 15:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Koliku může mít i váš kůň když jsme u toho. Takže bych mlčela.

Ano, může. Ale nevím, proč bych měla mlčet, když spoustě věcem se dá předcházet. Ale to Vy nikdy nepochopite.
Sorry, nekonečný, že jsem Atlantidu nepochvalila za to, že pomohla svému koni. Jo pardon, on to dělá jen někdo, ostatní své zvířata nemají radi a dali by je hned na jatka.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 16:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Ano, může. Ale nevím, proč bych měla mlčet, když spoustě věcem se dá předcházet. Ale to Vy nikdy nepochopite.
Sorry, nekonečný, že jsem Atlantidu nepochvalila za to, že pomohla svému koni. Jo pardon, on to dělá jen někdo, ostatní své zvířata nemají radi a dali by je hned na jatka.

Ano dá se hromadě předcházet ale já nepsala z čeho to bylo. Bylo mi řečeno i veterináři že hromada lidí by koně v hodnotě 30 tisíc na kliniku fakt nevezli.

Mě je to jedno kopejte si jak chcete ale vyprošuji si srovnání s Vrbicemi! Já nefalšuji testy a nezavlekla jsem sem hříběcí a nedělám ani jiné podobné podrazy jako třeba chovatelka z Vrbic!!! Takže klidek ano!!! Nevím proč se zde řeším opět já. Já se dokázala postarat o nemocného koně a dokázala jsem zaplatit i za křížence léčbu kdy cena léčby koně převyšuje asi 3-4x. Takže o co vám jde?

Nemáte mě ráda ano respektuji vás ale neustále se navážet už je docela trapné a ohrané. Takže mě nechte laskavě na pokoji. Děkuji.

MišaH.

23.6.2019 16:04
MišaH.

XXX.XXX.252.133

Proč jste hned tak útočná? Téma se Vás nijak nedotýká, mohla jste ho prostě ignorovat a né tu zase spustit nesmyslné hádky. Běžte už s tou svou věčnou zaujatostí a ublíženosti někam.

Neustále si stěžujete, jak jak jste kvůli někomu odešla blablabla.... Já před lety taky kvůli někomu odešla - byla jste to Vy, Vaše neskutečná důležitost a neschopnost respektovat jiný názor. Nezměnilo se nic, takže mizím podruhé, protože dokud se budou lidi chovat takto, tak není důvod tu ztrácet čas

23.6.2019 16:05
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Momentálně je klisna v pořádku už se jen hojí pooperační rána Těžká kolika byla trochu čára přes rozpočet ale koně mám ráda tak jsem to zaplatila bez ohledu na to že to je jen jak by někteří řekli blbej kříženec. Dokonce musela na operace 2. A chvilkami to vypadalo opravdu zle. Neměla jsem o čem přemýšlet.

Pochybuji že by paní z Vrbic udělala to samé.

Vzhledem k tomu, že mám představu kolik stojí operace koliky, tak mne napadlo, kde jste na to vzala ?

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 16:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

jahodapavel napsal(a):
Vzhledem k tomu, že mám představu kolik stojí operace koliky, tak mne napadlo, kde jste na to vzala ?

A co je vám jako do toho? Zaplatila jsem to ze svého! Nikde jsem nežebrala. Chcete sem kopii faktůry?

Pobyt na klinice a 2 operace mě vyšli na 95 500,- + teréní doktorka 3 500,- přeprava domů ATB další 3 000,- A stále nejsme u konce. Z Kliniky jsme odešli bez dluhu!

Když se chce všechno jde! Nemám koně na kšeft ale mám klisnu nesmírně ráda. Bez mrknutí oka jsem odsouhlasila vše co by jí mohlo zachránit i s tím že tam zahučím za takovou sumu.

23.6.2019 16:16
Slon Indický

XXX.XXX.26.122

No, na fb zlatka poptavala ustájení pro mladou klisnu, protože koliku měla ze zapískování. To, že je ustájení bez pastvin nevhodné pro mladého koně se jí tu opakovalo dokola od kdy? Od podzimu? Tvrdila že to je super, hezky ve výběhu bez pastvy a jen s jedním koněm, nedala si říct.
Fakt není třeba plácat po zádech za skvělou práci se záchranou, akorát napravovala svoji chybu a kdyby kobylu přesunula na hribarnu a dala si říct, nemuselo se to vůbec stát. A navíc ani to poučení z chyb moc neproběhlo, protože pro mladého hrebecka ustájení nehledá, tj zůstane v ustájení pro mladé koně nevhodném.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 16:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Slon Indický napsal(a):
No, na fb zlatka poptavala ustájení pro mladou klisnu, protože koliku měla ze zapískování. To, že je ustájení bez pastvin nevhodné pro mladého koně se jí tu opakovalo dokola od kdy? Od podzimu? Tvrdila že to je super, hezky ve výběhu bez pastvy a jen s jedním koněm, nedala si říct.
Fakt není třeba plácat po zádech za skvělou práci se záchranou, akorát napravovala svoji chybu a kdyby kobylu přesunula na hribarnu a dala si říct, nemuselo se to vůbec stát. A navíc ani to poučení z chyb moc neproběhlo, protože pro mladého hrebecka ustájení nehledá, tj zůstane v ustájení pro mladé koně nevhodném.

Právě že se pustili na výběh kde byla tráva. Bohužel trávu tahala i s kořínky a pískem. Než šla na trávu bylo to vše v pořádku.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 16:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

MišaH. napsal(a):
Proč jste hned tak útočná? Téma se Vás nijak nedotýká, mohla jste ho prostě ignorovat a né tu zase spustit nesmyslné hádky. Běžte už s tou svou věčnou zaujatostí a ublíženosti někam.

Neustále si stěžujete, jak jak jste kvůli někomu odešla blablabla.... Já před lety taky kvůli někomu odešla - byla jste to Vy, Vaše neskutečná důležitost a neschopnost respektovat jiný názor. Nezměnilo se nic, takže mizím podruhé, protože dokud se budou lidi chovat takto, tak není důvod tu ztrácet čas

Kvůli mně? Protože se tu nic nesmělo? Tak tomuhle opravdu nerozumím. To je zvláštní a pro mne malinko nepochopitelné, nejprve se sama navezete do Zlatky, a pak do mne, že jsem napsala svůj názor a nemám do ní co rejpat.

Na Vás, Atlantido, to nebylo vůbec myšleno, založíte téma o něčem jiným, ale zbytek příspěvku je o tom, jak jste musela léčit koně a sama o tom rozepisujete romány. Ne, nepsala jste, z čeho to měla, to vím odjinud. Ale když nechcete slyset, neuslysite, a chápu, že ode mne už vůbec ne. Ale nevim, proč bych měla mlcet. Lidi Vam tady řekli, ať dáte hříbata na pastvinu. Kdybyste se.nezasekla.a udělala to, mozna jste kobylu nemusela léčit vůbec. Můj názor a coby kdyby. Na mne se klidně zahojte, když Vám to pomůže.

23.6.2019 16:25
Sophii

XXX.XXX.173.31

takže... ve výsledku jedna pozitivní věc. Zlatka si pořídila novej kolovrat kterej tu bude točit namísto 4 roky starého příběhu jak dala nažrat hubené kobyle po hříběti.
Jak dlouho tu budeme poslouchat že si pořídila 'křížence' a že mu zaplatila vet. výlohy...
I když přijde mi to vtipné, že to šlo z její kapsy. Když už i na pořízení kobyly si musela brát úvěr. Ale jistě proč ne. Zadlužit se je dneska moderní a jí to ve výsledku až tolik neublíží. Bydlí v mama hotelu a peníze utrácí jen za ty zvířata.... i půjčky si bere na ty zvířata. nemá rodinu, partnera, neplatí nájem, ani auto nic... sice se zadluží na několik let ale dokud máma funí tak zůstane u ní.

23.6.2019 16:30
sisi58

XXX.XXX.191.1

Právě že se pustili na výběh kde byla tráva. Bohužel trávu tahala i s kořínky a pískem. Než šla na trávu bylo to vše v pořádku.

Pokud je trávy dost a pastvina slušná, koně drny netahají.Mám své koně 20 let na pastevku.
Kampak jste ji dala, že vytahovala drny ze země? Co si platíte za léčbu,nebudu komentovat.Neznám situaci.

23.6.2019 16:30
Slon Indický

XXX.XXX.26.122

No, můžeme to shrnout jednoduše - jedinou formou záchrany koně, které je zlatka/atlantida opravdu schopna, je to, že si ho vůbec nepořídí.

23.6.2019 16:36
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Ha, ha. Když jsem si přečetl vaše minulé příspěvky, dospěl jsem k závěru, že o koních víte kulové a to na co se ptáte ví 14ti letá děcka. Umíte jen kecat, pomlouvat, vyhrožovat advokátem. Každý normální člověk by se zašel poradit s někým zkušeným v okolí, ale po tom co jsem si přečetl, se nedivím už ničemu. Aspoň si každý rozmyslí, jestli s vámi jednat.

Dotaz pro ostatní: neznáte její jméno? ať si ostatní dají pozor.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 16:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Hustý. Tak pokud se tu doteď zamykaly a.mazaly témata, tak jestli se s tímhle nic nestane, tak budu tedy Alenka.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 17:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

sisi58 napsal(a):
Pokud je trávy dost a pastvina slušná, koně drny netahají.Mám své koně 20 let na pastevku.
Kampak jste ji dala, že vytahovala drny ze země? Co si platíte za léčbu,nebudu komentovat.Neznám situaci.

Jednalo se o nový výběh kdy se nechal víc zarůst trávou. Bohužel problém je písčité podloží kdy opravdu vytrhnete trávu i s kořeny. Nenapadlo nás nikoho že se může stát tohle, ale když se to stalo udělalo se vše co se mohlo. Jestli je to skutečně příčina problémů lze diskutovat nikdo neviděl že by písek žrala. Nicméně problém nastal měsíc po přesunu na tento výběh. Může v tom hrát i role že je klisna mladá a nezkušená. Žádný další koník nemá problém.

neverend

23.6.2019 17:05
neverend

XXX.XXX.213.247

Proč mám ten pocit že to nebyl dobrý nápad chválit "Áťu"?😂😂😂 Áťo moc se omlouvám.Nenapadlo mě jak zase budou ostatní reagovat. Příště napiš že si koně nechtěla nikam vozit a že stejně nemáš peníze.Tak chcípnul.😂😂 Alespoň ti nikdo nebude závidět,kde si na to vzala.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.6.2019 17:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já nevím, denně se na kliniku vozí noví a noví kone. Máme všechny plácat po zádech že léčí své kone? Pokud si takové zvíře pořídím, počítám s tím, že v případě úrazu nebo nemoci se bude léčit. Hotovo tečka. Nemyslím, že by byla potřeba to někde veřejně cpát... Taky jsem teď půl roku lecila kulhaveho kone (a mimochodem právě díky coudas dneska chodí po všech 4) a co jako. Je to samozřejmost, starat se o to, co sis k sobě uvazal, jedno, jestli kůň, pes, dikobraz nebo tarantule.

AD zakládání téma, předchozí téma bylo dostatečně obsáhlé, aby případně zájemce o koupi dostatečně upozornil. Zakládat další a plácat tady o tom jak někdo zaplatil za léčbu....
Zaplatila jsem včera složenku co mi přišla poštou, dostanu taky pochvalu?

23.6.2019 17:18
CHS Modré Jezero (557)

XXX.XXX.252.37

neverend napsal(a):
Proč mám ten pocit že to nebyl dobrý nápad chválit "Áťu"?😂😂😂 Áťo moc se omlouvám.Nenapadlo mě jak zase budou ostatní reagovat. Příště napiš že si koně nechtěla nikam vozit a že stejně nemáš peníze.Tak chcípnul.😂😂 Alespoň ti nikdo nebude závidět,kde si na to vzala.

No ono je to ukázka tady. I kdyby člověk potřeboval opravdu poradit tak mi nikdo neodpoví a bude stále jen rýpat.

Proto jsem nikde neřešila a věřila jsem doktorům. Být to vlákno někoho jiného tak ok jede se dál ale protože jsem si dovolila vlákno založit já tak hle a šup na ní... Proto sem už nechodím. chyba byla že mě nenapadlo že se klisna může zapískovat. Tahle společnost je opravdu na pendrek. Účet je zrušený abych nikoho nerozčilovala.

neverend

23.6.2019 17:46
neverend

XXX.XXX.213.247

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já nevím, denně se na kliniku vozí noví a noví kone. Máme všechny plácat po zádech že léčí své kone? Pokud si takové zvíře pořídím, počítám s tím, že v případě úrazu nebo nemoci se bude léčit. Hotovo tečka. Nemyslím, že by byla potřeba to někde veřejně cpát... Taky jsem teď půl roku lecila kulhaveho kone (a mimochodem právě díky coudas dneska chodí po všech 4) a co jako. Je to samozřejmost, starat se o to, co sis k sobě uvazal, jedno, jestli kůň, pes, dikobraz nebo tarantule.

AD zakládání téma, předchozí téma bylo dostatečně obsáhlé, aby případně zájemce o koupi dostatečně upozornil. Zakládat další a plácat tady o tom jak někdo zaplatil za léčbu....
Zaplatila jsem včera složenku co mi přišla poštou, dostanu taky pochvalu?

To by bylo super být všichni opravdu takový.🙂 A mě se lépe čte když někdo koni obětuje vše co má než když se na něj někdo vykašle když ho nejvíc potřebuje.To přece ale není nic špatného se o to podělit s ostatními,ne? Pozitivní zprávy budují pozitivní společnost.Negativní bohužel tu společnost negativní.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 19:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.132

neverend napsal(a):
To by bylo super být všichni opravdu takový.🙂 A mě se lépe čte když někdo koni obětuje vše co má než když se na něj někdo vykašle když ho nejvíc potřebuje.To přece ale není nic špatného se o to podělit s ostatními,ne? Pozitivní zprávy budují pozitivní společnost.Negativní bohužel tu společnost negativní.

Ono by stacilo kdyby si atlantida neporizovala koni stádo ale spokojila se s jednim vhodnym jedincem. Pak by tu nepotrebovala placat po ramenou jak je skvela ze to stado zvlada nebo spis nezvlada a ze neco zachranuje. Zachranovani toho co sam podelam neni hodno potlesku.

neverend

23.6.2019 20:21
neverend

XXX.XXX.213.247

Ono by stacilo kdyby si atlantida neporizovala koni stádo ale spokojila se s jednim vhodnym jedincem. Pak by tu nepotrebovala placat po ramenou jak je skvela ze to stado zvlada nebo spis nezvlada a ze neco zachranuje. Zachranovani toho co sam podelam neni hodno potlesku.

Jenže už pořídila a co tedy teď má dělat? Jak vidíš peníze na to dokáže sehnat a je jedno jak a kde.Utrhla si třeba i hodně od úst a to možná není na pochvalu před nastoupenou jednotkou,ale zase si nezaslouží aby její soukromé věci někdo tahal na veřejnou diskuzi. Mimochodem já taky mám "mama hotel".😂😂 Je známý ten fór s tou peněženkou a jedna je prázdná a druhá plná prachů.Pod plnou je napsáno frajer bez frajerky a pod druhou frajer s frajerkou.😂😂😂 Zlatka557 je tuším taky "single" a ti mají většinou prostě kešeň plnou.🙂

23.6.2019 20:47
akscha

XXX.XXX.26.0

Zit single je hodne draha sranda. Pokud teda clovek nezije "single" v tom mama hotelu. Muzu srovnavat :)

Proto taky driv zily cele generace pospolu, samostatna osoba si dum/byt muze celkem bezne dovolit az posledni dobou.

23.6.2019 21:46
sisi58

XXX.XXX.191.1

jahodapavel napsal(a):
Ha, ha. Když jsem si přečetl vaše minulé příspěvky, dospěl jsem k závěru, že o koních víte kulové a to na co se ptáte ví 14ti letá děcka. Umíte jen kecat, pomlouvat, vyhrožovat advokátem. Každý normální člověk by se zašel poradit s někým zkušeným v okolí, ale po tom co jsem si přečetl, se nedivím už ničemu. Aspoň si každý rozmyslí, jestli s vámi jednat.

Dotaz pro ostatní: neznáte její jméno? ať si ostatní dají pozor.

Znám. Ale neřeknu, neboť jsem se nestihla zeptat, jestli Vám ho můžu říct.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2019 23:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

sisi58 napsal(a):
Znám. Ale neřeknu, neboť jsem se nestihla zeptat, jestli Vám ho můžu říct.

Taky znám, ale neřeknu ne kvůli GDPR.

Myslela jsem, že až přijedu, bude to smazany. A ono houby. Stejně jako se houby dozvím, proč zrovna.kvuli mne někdo odešel.

Atlantida si jede tu svou, proč neporadíte a jen rypete, když poradíme, tak stejně rypeme, tak já nevím. Když se člověk snaží vysvětlit, je ubrecenej, když je hnusnej, tak je sikanator....

Jen tak mimochodem, že člověk pomůže svými zvířeti mi osobně přijde jako samozřejmost, nevidím důvod, proč to sdělovat veřejně, ale nejvíc mi vadí, že "by to udělali jen někteří", ti ostatní ne. Jak se to pozná? Protože to nenapíše na intrnet?

23.6.2019 23:21
CHS Modré Jezero (557)

XXX.XXX.252.37

Moje jméno vás zajímat nemusí. Jsem poctivá a když někdo ode mě něco chce dostane to. Když něco prodávám oproti zaplacení to taky odejde stav věcí odpovídá popisu. Jednám na rovinu, nejsem žádný podvodník.

Zlatka je už babička to všichni víme, Proto přišla Sonička, která je vychovaná na jedničku. Doktoři si jen chválili jak je hodná na veškerou manipulaci at šlo o píchnutí injekce nebo sondu atd...

Ano jistý díl viny nesu jsem si toho vědomá. Nenapadlo nikoho že se zapískuje. Nepotřebuji pochvalu ani jí nechci udělala jsem to co má udělat každý majitel a to bojovat za život za každou cenu. Pouze jsem zdůraznila že se nebojím riskovat a udělám pro koně vše.

Klisna zaplať bůh přežila já se vyspala od 1 června až za 12 dní. Do toho jsem musela do práce ale byli mi podporou lidi dokonce i moji nadřízení a toho si vážím mnohem více než nějaké pochvaly od lidí zde na fauně! Nikdo mi nedovolil klesnout na mysli po druhé operaci. Hlavně mi to nedovolil člověk po kterém se malá jmenuje a byl mi takovou oporou jakou jsem ani nečekala. Jedna moje nadřízená mě za malou vzala i na kliniku.

Moji koně mají vše co potřebují ač řeším že valach je asociál a je s ním práce těžká. Spíš řeším co mu dát na hlavu protože má kolem očí špínu a asi bude podrážděný od slunce přeci jen má rybí oko a bílou srst kolem očí.

neverend

23.6.2019 23:41
neverend

XXX.XXX.213.247

akscha napsal(a):
Zit single je hodne draha sranda. Pokud teda clovek nezije "single" v tom mama hotelu. Muzu srovnavat :)

Proto taky driv zily cele generace pospolu, samostatna osoba si dum/byt muze celkem bezne dovolit az posledni dobou.

Noo vlastně máte asi pravdu.Já když tak přemýšlím nikdy "double" nežil.😂 Já spíš soudil podle známých co kdo a jak má.Bratránek už konečně odešel od "svůdkyně" a k rodině se ale stejně nevrátil.Tak ale prachů má teď samozřejmě podstatně víc než s rodinou.Pro sebe jako řidič kamionu asi čtyřicet měsíčně.A bydlí taky u rodičů.Tedy on spíš bydlí napůl v kamionu.Prostě jeho volba,ale ve čtyřiceti zjistit že nejsem rodinný typ je celkem natvrdlost. To já to o sobě vím už od "mala" a tak než budu starej dědek musím se vždy nějak "vykroutit".Až budu mít zuby ve skleničce,tak to už se vykrucovat nemusím a stačí je nevhodně vyplyvnout.😂 To se jí určitě líbit nebude.😂

24.6.2019 00:14
CHS Modré Jezero (557)

XXX.XXX.252.37

Taky znám, ale neřeknu ne kvůli GDPR.

Myslela jsem, že až přijedu, bude to smazany. A ono houby. Stejně jako se houby dozvím, proč zrovna.kvuli mne někdo odešel.

Atlantida si jede tu svou, proč neporadíte a jen rypete, když poradíme, tak stejně rypeme, tak já nevím. Když se člověk snaží vysvětlit, je ubrecenej, když je hnusnej, tak je sikanator....

Jen tak mimochodem, že člověk pomůže svými zvířeti mi osobně přijde jako samozřejmost, nevidím důvod, proč to sdělovat veřejně, ale nejvíc mi vadí, že "by to udělali jen někteří", ti ostatní ne. Jak se to pozná? Protože to nenapíše na intrnet?

Jenže já mám od veterinářů info jiné. Není moc lidí co investují do téhle léčby takovéhle peníze pokud je to koník v hodnotě 30 tisíc ke všemu roček.

Kdysi se tu vedla na mě diskuze co až příjde kolika. Pokud si dobře vzpomínám. Tak tady odpověď máte!

A bohužel otevřete oči ale hromada lidí má zvířata a hromada se na ně vykašle nebo je i týrají. Je toho plný internet. Doba je opravdu zlá a lidi si vybíjejí flustraci a agresivitu na ostatních a i zvířatech. Nejsou to jen koně ale i jiná zvířata jako kočky a psi.

Příklad. Sama jsem našla u nás uprostřed vsi sraženou kočičku. Byla divoká. Upoutalo mě jak divně ležela a na blbím místě. Kočku která padala na zadeček jsem odchytila do mikiny a odvezla na veterinu i se spoluprací se spolkem. Kdy hradili náklady u paní doktorky. Bohužel zranění byla fatální a tak pomoci šlo už jen injekcí. Každej jinej se na kočičku vykašlal. Takhle odešla aspoň důstojně a rychle. Udělala bych to znovu. To asi tady každý ale lidi jsou dnes strašně lhostejní

A proto mě nějaká tahle diskuze nerozhodí a když už jsme v tom poradí někdo nějakou masku pro valáška? Potřebujeme nějakou aby ho přestalo trápit ostré sluníčko. Nevyznám se v nich nikdy jsem nemusela řešit

24.6.2019 01:20
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Dá se zažádat o změnu názvu diskuze? O Vrbicích ani slovo, zato "Zlaťáků" je tu plno. Je to zavádějící.

24.6.2019 07:14
sisi58

XXX.XXX.191.1

Když se člověk nepochválí sám, kdo už to udělá?
Někdy, až opravdu nebudu mít co dělat zkusím spočítat, kolik peněz jsem vrazila do těch svých hebel za léčení, za tu dobu, co je mám.
Asi by to bylo zajímavé číslo.

Neregistrovaný uživatel

24.6.2019 07:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Já já já jenom já... Dobrý název diskuze, ne ...

24.6.2019 07:27
sisi58

XXX.XXX.191.1

Masky je potřeba vyzkoušet. Podle velikost, udané výrobcem, se jen těžko dá pořídit. Nedoporučuji z husté síťoviny, typ Bucas, stačí trošíčku mrholení, či prachu a kůň je poloslepý. Navíc jsou moc blízko očí.
Pokud je potřeba "jen" kvůli očím, nemusí mít kůň "uši" a kryt na nos.Dělají se masky s UV filtrem.
Značku nedoporučím, opravdu záleží na hlavě koně.

Neregistrovaný uživatel

24.6.2019 08:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Atlantido, víte, proč Vás "nesnáším"? Máte problém, přijdete s ním sem. Lidi Vam, ač někteří s určitou dávkou nevraživosti, odpoví, poradí. Vam se to nelíbí, chcete slyšet jiné věci, pošlete ony lidi do háje, že stejně ví houby, a je to přece jen internet, tak to nemusí být pravda, máte kolem sebe lidi, kteří stojí za vámi a poradí Vám. Odejdete. Přijdete opet, opět chcete radu, informací, znechuceni pamatující se Vám sice ošklivě, ale nějak odpoví. Zas je to špatně a od téhle lidi rady.poslouchat nebudete. Teď se téma strhne úplně jinam, všichni jsme praštěný, ale jen tak mimochodem poraďte. Víte, já ne že Vás "nesnáším", já tomu absolutně nerozumím. Ano, popichuju, ale protože jsem se vždycky snažila napsat vše.dle nejlepšího svědomí a vědomí, že to většinou nevoní, jo nevoní, prostě se to dnes nenosí, dnes jsou jiné metody, a vadí mi, že když má člověk praxi jinou, je špatný a zatracen. Jsem upřímný ironik. Patrně obranná reakce.

24.6.2019 09:09
koně

XXX.XXX.174.63

CHS Modré Jezero (557) napsal(a):
Jenže já mám od veterinářů info jiné. Není moc lidí co investují do téhle léčby takovéhle peníze pokud je to koník v hodnotě 30 tisíc ke všemu roček.

Kdysi se tu vedla na mě diskuze co až příjde kolika. Pokud si dobře vzpomínám. Tak tady odpověď máte!

A bohužel otevřete oči ale hromada lidí má zvířata a hromada se na ně vykašle nebo je i týrají. Je toho plný internet. Doba je opravdu zlá a lidi si vybíjejí flustraci a agresivitu na ostatních a i zvířatech. Nejsou to jen koně ale i jiná zvířata jako kočky a psi.

Příklad. Sama jsem našla u nás uprostřed vsi sraženou kočičku. Byla divoká. Upoutalo mě jak divně ležela a na blbím místě. Kočku která padala na zadeček jsem odchytila do mikiny a odvezla na veterinu i se spoluprací se spolkem. Kdy hradili náklady u paní doktorky. Bohužel zranění byla fatální a tak pomoci šlo už jen injekcí. Každej jinej se na kočičku vykašlal. Takhle odešla aspoň důstojně a rychle. Udělala bych to znovu. To asi tady každý ale lidi jsou dnes strašně lhostejní

A proto mě nějaká tahle diskuze nerozhodí a když už jsme v tom poradí někdo nějakou masku pro valáška? Potřebujeme nějakou aby ho přestalo trápit ostré sluníčko. Nevyznám se v nich nikdy jsem nemusela řešit

Masky od Farnamu ,zkoukněte .Jsou dobré

24.6.2019 10:28
kallisto

XXX.XXX.237.35

Skvělé. Měla jsem pravdu. Teď vidíte kam tato vaše další diskuse zase vede. Úplně o ničem jen osobní útoky.

Pokud paní dělá něco co je protiprávní atd, jednejte spolu s příslušnými orgány. Jinak bude pokračovat dál.

Neregistrovaný uživatel

24.6.2019 11:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Pokud má Váš kůň problém s pískem v drnu, naučte jej si drn očistit.

neverend

24.6.2019 13:57
neverend

XXX.XXX.213.247

Pokud má Váš kůň problém s pískem v drnu, naučte jej si drn očistit.

Couďas to je paráda..🙂 To je váš koník?

Neregistrovaný uživatel

24.6.2019 14:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):
Couďas to je paráda..🙂 To je váš koník?

Ano.

neverend

24.6.2019 21:30
neverend

XXX.XXX.213.247

Ano.

Jste šikovní oba.☺️

25.6.2019 13:06
jesie

XXX.XXX.216.239

Divím se,že toto vlákno admin neuzamkne,ač se nemluví k tématu,ale téma Vrbice I. se uzamklo...nechápu tenhle přístup...tohle by se mělo přejmenovat na Zlatka/atlantida volný pokec...

Neregistrovaný uživatel

25.6.2019 14:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

To asi nemá smysl řešit. Atlantida už zas půl roku nepřijde, tak to zapadne a je klid.

25.6.2019 18:46
Dotaz

XXX.XXX.110.146

jesie napsal(a):
Divím se,že toto vlákno admin neuzamkne,ač se nemluví k tématu,ale téma Vrbice I. se uzamklo...nechápu tenhle přístup...tohle by se mělo přejmenovat na Zlatka/atlantida volný pokec...

Co je nejasného na tom, že původní vlákno někdo nahlásil ke zrušení a bylo zamčeno. Jede tu na iFauně několik desítek diskuzí o tisíci příspěvcích, myslíte, že se admini probírají každým postem? Tak toto vlákno nahlašte k zavření a uvidíte, zda vám bude vyhověno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík