Otekly pupek

Quarter Horse
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2019 09:50
eenika

XXX.XXX.68.102

Valach ma otekly pupek. Evidentne ho to svedi a prijde mi, ze se to od vcerejska i zvetsilo, rozlilo smerem k prednim noham. Nemate s tim nekdo zkusenosti? Hmyz u nas neni nijak agresivni, mame max.muchnicky. Muze to byt i reakce na repelent? Co patram v pameti, tak se mu to opakuje kazde leto, ale ne v takovem rozsahu...

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.6.2019 17:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ďobnutí , obvzláť od muchničky bolí a svědí jako prase, alespoň já mám teda půl oteklé nohy a bolí to několik dní...moje kobyla má taky před vemínkem hrču, v těchto vedrech jí svlažím vodou a pak vemínko a to mezinoží + břicho přejedu bílou vazelínou a dám trochu betadiny masti, kdyby to bylo někde rozkousané, prostě to 2-3x za týden ošetřím + repelent (octová voda nebo mi zbyl Expedition repelent, tak ho dopoužívám).... hrča je počád, ale já mám pocit, že dělám něco, co kobyle ulevuje...

30.6.2019 17:56
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Mažu Fenistil gelem. Do dalšího dne je otok pryč a potlačuje svědění. Můj valach na štípance téměř nereaguje a manželova kobyla-stejné podmínky, repelent, žrádlo i stejný hmyz, oteče tak, že jsem poprvé plašila s kýlou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík