Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud očekáváte nabídky, bylo by více než vhodné napsat, co dcera jezdecky nabízí, resp. co hledáte - chce se učit jezdit/umí jezdit atd. jízdárna/terén....
ABZ

XXX.XXX.145.181
x.Horses.x
napsal(a):
Dobrý den, touto cestou se snažím najít ježdění pro dceru. Čáslav a okolí.
Vědět bych věděla o několika, jen si nejsem jistá do jaké míry je Vaše poptávka seriózní a nerada bych někomu přidělávala starosti.
Jak stylem nicku, tak IP se totiž dosti shodujete s holčinou (středoškolačka s anglickým nickem ve stylu, že koně jsou život či tak něco), která tu někdy v květnu zakládala jedno téma za druhým. Napřed o tom jak nezvládá hřebce, který pod ostatními bez problémů funguje, pak jak často se vyplatí být u koní a ve finále rychle sháněla bezplatný pronájem.
Zůstala mi velmi dobře v paměti, protože hledala ježdění na Vysočině - ideálně Čáslav , tak jsem si říkala, že asi ani pořádně neví, kde žije a hle je to tu opět Vysočina - Čáslav a okolí. Nehledejte tedy pro dceru ježdění, ale spíše si na ní o prázdninách udělejte čas a doučte jí i sebe zeměpis
ABZ
napsal(a):
Vědět bych věděla o několika, jen si nejsem jistá do jaké míry je Vaše poptávka seriózní a nerada bych někomu přidělávala starosti.
Jak stylem nicku, tak IP se totiž dosti shodujete s holčinou (středoškolačka s anglickým nickem ve stylu, že koně jsou život či tak něco), která tu někdy v květnu zakládala jedno téma za druhým. Napřed o tom jak nezvládá hřebce, který pod ostatními bez problémů funguje, pak jak často se vyplatí být u koní a ve finále rychle sháněla bezplatný pronájem.
Zůstala mi velmi dobře v paměti, protože hledala ježdění na Vysočině - ideálně Čáslav , tak jsem si říkala, že asi ani pořádně neví, kde žije a hle je to tu opět Vysočina - Čáslav a okolí. Nehledejte tedy pro dceru ježdění, ale spíše si na ní o prázdninách udělejte čas a doučte jí i sebe zeměpis
Tak tím pádem je dost možné, že to byla dcera. Jezdila pod trenérem, který ji (lidově) mazal med okolo huby. Blesk ji neposlouchal, protože ji to nikdo nenaučil. Cca od konce dubna jezdila pravidelně u soukromníka. Dokážu říct, že se hodně zlepšila (drezura Z1, skoky do 90cm) Nyní ji ale soukromník ze zdrav. důvodů nemůže trénovat, proto se zase obracíme sem, přesněji tedy já. Mohla byste když tak do soukrom. zpráv poslat pár těch stájí? myslím to vážně, nejedná se o vtip.
ABZ
napsal(a):
A o těch zbylých tématech si s ní promluvím, děkuji!
Uživatel s deaktivovaným účtem

ABZ, mně to nedá, ale několikrát jste to zdůraznila. Čáslav je okraj Vysočiny. Nemyslí se tím samozřejmě kraj Vysočina, ale Vysočina jako Českomoravská vrchovina. Já jsem taky z Vysočiny - i když jsem z Pardubického kraje a bydlím v Železných horách (které jsou část Českomoravské vrchoviny) 😀
ABZ

XXX.XXX.183.230
Ano, chápala jsem to jako kraj Vysočina, ne jako Českomoravskou vrchovinu. Jak to myslela zadavatelka by musela vysvětlit ona. Většinou, když se upřesňuje lokalita, tak se vychází z klasického dělení na kraje nebo okresy, dělení které uvádíte jsem v tom nehledala .