Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2019 17:37
E.H

XXX.XXX.44.173

Zdravím, dostali jsme se do tíživé situace a ktomu jsme dostali výpověď ze stáje a v srpnu už musíme koníka odvézt.
Hledáme jak hledáme a nemůžeme nic najít. A vzhledem k tomu, že jsme se dostali do horší finanční situace nemůžeme moc shánět drahé ustájení.
Tak Vás prosím o radu zda nevíte o někom kdo by mi ustájit 22 let staršího koníka za třeba víkendovou výpomoc a menší finanční poplatek?
Praha - východ
Brandýs nad Labem
Mělník
Apod.?
Děkuji všem!

ABZ

14.7.2019 18:04
ABZ

XXX.XXX.169.242

E.H napsal(a):
Zdravím, dostali jsme se do tíživé situace a ktomu jsme dostali výpověď ze stáje a v srpnu už musíme koníka odvézt.
Hledáme jak hledáme a nemůžeme nic najít. A vzhledem k tomu, že jsme se dostali do horší finanční situace nemůžeme moc shánět drahé ustájení.
Tak Vás prosím o radu zda nevíte o někom kdo by mi ustájit 22 let staršího koníka za třeba víkendovou výpomoc a menší finanční poplatek?
Praha - východ
Brandýs nad Labem
Mělník
Apod.?
Děkuji všem!

Nebylo by v téhle situaci rozumnější zvažovat prodej/pronájem?

Nevím, co je to menší finanční poplatek, ale v dnešní době když někdo ustájí za 3tis tak Vám toho koně defacto dotuje.

Jsem z levnější lokality, než kde hledáte a nejlevnější co je k mání je pastevko za 4500

ABZ

14.7.2019 18:31
ABZ

XXX.XXX.169.242

Já měla roky za 2tis. Jenže pak dorazilo sucho a sranda cena skončila

14.7.2019 18:31
Antisgarcia

XXX.XXX.100.103

ABZ napsal(a):
Nebylo by v téhle situaci rozumnější zvažovat prodej/pronájem?

Nevím, co je to menší finanční poplatek, ale v dnešní době když někdo ustájí za 3tis tak Vám toho koně defacto dotuje.

Jsem z levnější lokality, než kde hledáte a nejlevnější co je k mání je pastevko za 4500

Já jsem třeba z Ostravy, koně mám na pastevku za Ostravou, má prvotřídní péči a měsíčně platím 3000. Jediný kdo ho dotuje jsem já. :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík