Anonymouskaa

XXX.XXX.44.173
Ahoj, už 2 měsíce mám koupeného koně a s bývalou majitelkou jsme stále v kontaktu, protože si přála aby šel koník do nejlepších podmínek a aby o něm věděla. Což chapu.
Akorát mi na začátku psala, že kůň na louce běhá a nejde ho zastavit přičemž v lese je to ještě horší. Prý dost kozluje.
Já osobně s ním byla v lese několikrát, klusali jsme cválali i kopečky vybíhali. To samé na louce. Prostě krásně zvladatelný kůň. Bez problémů, funguje úžasně jakl na jízdárně.
Může to být tím, že jsme si s koníkem sedli? Nebo majitelka lhala?
Anonymouskaa
napsal(a):
Ahoj, už 2 měsíce mám koupeného koně a s bývalou majitelkou jsme stále v kontaktu, protože si přála aby šel koník do nejlepších podmínek a aby o něm věděla. Což chapu.
Akorát mi na začátku psala, že kůň na louce běhá a nejde ho zastavit přičemž v lese je to ještě horší. Prý dost kozluje.
Já osobně s ním byla v lese několikrát, klusali jsme cválali i kopečky vybíhali. To samé na louce. Prostě krásně zvladatelný kůň. Bez problémů, funguje úžasně jakl na jízdárně.
Může to být tím, že jsme si s koníkem sedli? Nebo majitelka lhala?
Nejednou se koník v jiném ustájení změní. Může to mít hodně důvodů. Možná ste lepší jezdec než bývalá majitelka. Možná že se tolik nebojíte nebo ho zkrátka umíte ovládat lépe, možná že slečna mu nevědomky dávala pobídky... A nebo to koník zatím ještě nezkouší a může začít.
Nebo třeba jestli ste mu dala nové sedlo tak to předchozí mu mohlo vadit...
Anonymouskaa

XXX.XXX.44.173
Sedlo jsem neměnila , ani režim . Vše jsem mu nechala stejné na co byl zvyklý , ale rozhodně všem děkuji za odpovědi