Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Achjolol

2.8.2019 08:54
Achjolol

XXX.XXX.232.4

Ahoj kamarádky kůň furt když chceme jezdit tak pohoda ale když vyjdeme kopec tak blbne jak blbec běží jak s plašeny....
Já se ho trochu bojím protože je docela zlý furt se vzpírá a já chci s ním mít důvěru prosím pomoc

2.8.2019 09:56
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Achjolol napsal(a):
Ahoj kamarádky kůň furt když chceme jezdit tak pohoda ale když vyjdeme kopec tak blbne jak blbec běží jak s plašeny....
Já se ho trochu bojím protože je docela zlý furt se vzpírá a já chci s ním mít důvěru prosím pomoc

Asi už mu pěkně lezete na nervy, tak se brání …
Nechte ho být, než se něco stene, a místo blbostí si zaplaťte někde lekce ježdění, a choďte do stáje, kde se o koně naučíte starat a rozumět jim.

Neregistrovaný uživatel

2.8.2019 16:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Ty prazdniny jsou těžká nuda co?

2.8.2019 18:58
Antisgarcia

XXX.XXX.100.103

Achjolol napsal(a):

Prosím, buď si sežeň trenéra, nebo si zaplať někde ježdění, protože podle tohoto příspěvku o ježdění moc nevíš.

2.8.2019 20:06
lenacia

XXX.XXX.168.82

Proč mi to smrdí jako fór nejmenovaného trolla???

2.8.2019 21:17
sisi58

XXX.XXX.191.1

Achjolol napsal(a):