Kliknutím na reklamu jsem se dostala na stránky puruplast.cz, kde byly, mimo jiné, zatravňovací panely nabízeny jako povrch na jízdárny. Na dotaz, zda opravdu na jízdárny, nikoli jen na cesty, mi pan Paroulek potvrdil, že ano, i na jízdárny.
Ještě si živě pamatuji, jak vypadala jízdárna, na které jsem začínala. O rovné jízdárně si člověk mohl nechat jen zdát.
Přikládám fotky, co mi poslali.
Odkaz:
http://www.puruplast.cz/dlazba-prijezdova-cesta/#utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=OS%20-%20zatrav ňovačky%20(ZLK,%20OLK,%20JHM)&utm_content=Umístění%20-%20zatravňovačky%20HP%20Seznam
Já nemám osobní zkušenost, ale parkurová kolbiště se běžně staví s rohožema pod pískem. I co jsem tak zaslechla, tak i stáje si tak nechávají dělat jízdárny.
Zajímalo by mě, jak se na tom jezdí. Jako věčný padač jsem odpůrce i povrchu s geotextilií. Hlubší písek je jistota, sice po mě vždycky zbyde díra jak po granátu, ale oklepu se a jede se dál bez jakékoliv modřiny
kapička
napsal(a):
Já nemám osobní zkušenost, ale parkurová kolbiště se běžně staví s rohožema pod pískem. I co jsem tak zaslechla, tak i stáje si tak nechávají dělat jízdárny.
Zajímalo by mě, jak se na tom jezdí. Jako věčný padač jsem odpůrce i povrchu s geotextilií. Hlubší písek je jistota, sice po mě vždycky zbyde díra jak po granátu, ale oklepu se a jede se dál bez jakékoliv modřiny
Tak to mě nenapadlo! Ten plast musí být dosti tvrdý. Dle pana Paroulka mají tyhle panely na jízdárně v Cerhýnkách u Kolína a v jezdecké hale v Doudlebech nad Orlicí. Třeba by se podělili o zkušenosti?
Raz mi niekto medzi rečou spomínal, že westerňáci neobľubujú tieto povrchy, pretože pri drezúrnych disciplínach(asi hlavne pri sliding stope), vyberajú materiál až na tie rohože.
Ale čo som videla prípravu kolbísk na mestské parkúry- napríklad Viedeň na námestí, Paríž pred Eifelovkou, tak idú rohože na zem a na to geotextília.
Arbora
napsal(a):
Raz mi niekto medzi rečou spomínal, že westerňáci neobľubujú tieto povrchy, pretože pri drezúrnych disciplínach(asi hlavne pri sliding stope), vyberajú materiál až na tie rohože.
Ale čo som videla prípravu kolbísk na mestské parkúry- napríklad Viedeň na námestí, Paríž pred Eifelovkou, tak idú rohože na zem a na to geotextília.
Máte pravdu.Tedy s tím westernovým ježděním. KOně mají spešl podkovy, právě na písek a nějaké klouzání po zatravňovacích panelech nejspíš nepřichází v úvahu.
Dnes se dělící rohože, mezi zpevněným podložím jízdárny s odvodněním a finální vrstvou písku s geotextilií používají v lepších sportovních areálech používají celkem běžně, geotextilie která se dřívě používala jako dělící vrstva, často leze ven, případně vrstva lomového prachu není tak skvěle propustná a mnohem hůře se aplikuje, tohle je funkční, ale nákladné. A tyhle moderní jízdárně pokud jsou udělány dobře a dobře udržovány, tak se na tom jezdí výborně. Já třeba obyč písek nemám ráda, je to horší povrch.
Ale ano pro westernové disciplíny tento povrch skutečně vhodný není, ti se potřebují dobře "zarýt" při brždění a na to tento povrch vhodný není vůbec.