Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sneženka26

30.8.2019 10:01
Sneženka26

XXX.XXX.47.114

Ahoj, chtela bych se zeptat jake zkusenosti mate s dopasovanim sedel Wintec na kone kterym moc sedel nesedi. Mam kobylu krizenku klusak/welsh/ct a je dost atypicka velky dlouhy kohoutek, vysoka zad, stoupajici hrbet, hrozne dlouha lopatka a kratka zada. Resim asi uz tri mesice co na ni nejprve jsem zkousela kentaury ale tam se nedopasoval ani jeden kobyla se s 2 komorou nedopoti ze stran kohoutku a 3 ji uz zas sedi na kohoutku. Meli jsme u ni i pani na pasovani ale nic kloudneho jsme nedopasovali. Bezkostra Barefoot je na ni zas dlouha a sedi az na bedrech. Vzhledem k tomu ze me bavi vytrvalost tak jsme zkusili poridit stare podium a opet nepasuje predelali jsme i kostru ale prijde mi ze ma strasne malou kontaktni plochu a kobylu boleli po celodenni vyjizdce zada. Navic ze stran kohoutku se ji uz z nejakeho sedla udelali i bile fleky prokvitajici jsem uz z toho uplne zoufala a premyslim ze bych zkusila toto jen se mi ho nechce moc kupovat dokud nebudu vedet ze by to sedelo. Zajimalo by me jak moc se to da podle kone dotvarovat a jak moc dobry je ten cair system?

30.8.2019 10:28
Valérie22

XXX.XXX.94.101

Pokud nechcete vysloveně nové sedlo zkuste paní Dohnalovou.
https://www.a-sedla.cz/kontakt
Vše jí popište. Ona doveze několik sedel, na vyzkoušení.
Je velmi ochotná a zkušená. U nás zkoušela 12 sedel.
No a vybrali jsme 3 roky staré, značkové kvalitní. Sedí perfektně už 10 let.

30.8.2019 10:47
Arbora

XXX.XXX.192.218

S krátkym chrbtom vytrvalostné sedlá asi nič extra nenapasujete. Kamarátka má na 148cm araba s výraznou lopatkou izabelu, ale nie je to žiadne terno.

Ale zase na klusáky wintec sedí dobre, neprekáža nia lopatke, ani dlhšiemu kohútiku. Možno ak by ste sa vedeli napchať do 16, tak by to za pokus stálo.

30.8.2019 15:35
Dotaz

XXX.XXX.110.146

A nějaká drezurka s otevřenou přední rozsochou?

Přidejte reakci

Přidat smajlík